MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag i Skopje

Sæsonens første nederlag i EHF Champions League endte 30-28 i en heksekedel på udebane mod HC Vardar 1961.

Vi fik en glimrende start på kampen med flot angrebsspil, som gjorde, at vi fik spillet os til gode åbne muligheder og skarpe afslutninger, som medførte en 4-måls føring.

Men som halvlegen skred frem forsvandt noget af skarpheden og Vardar kom tilbage i kampen. Ikke mindst på grund af en udskiftning i målet, hvor Ristovski leverede flere redninger, og det var derfor helt lige til pausen 16-16.
 

De første ti minutter af 2. halvleg blev en dyr affære, da der indfandt sig flere brændte chancer og straffekast. Dårlige beslutninger gjorde, at Vardar trak fra og bl.a. bragte sig foran 21-17, og som halvlegen skred frem, hang vi bag efter med flere mål.
 

Vi holdt dog hovedet koldt og kæmpede videre og fik til sidst muligheden for at udligne til 29-29 med to minutter igen. Vi forpassede desværre muligheden, hvorefter Vardar kunne afgøre det i den anden ende.
 

Vi må erkende, at den generelle manglende skarphed blev afgørende for, at Skopje tog sejren.

 

Vi må op på hesten igen, og der venter allerede endnu en kamp søndag, når vi tager i mod Lemvig i Jutlander Bank Arena.MatchfactsAalborg Håndbold målscorere:

Kristian Bjørnsen 5, Lukas Sandell 5, Felix Claar 5, Henrik Møllgaard 3, Sebastian Barthold 3, Buster Juul 2, Nikolaj Læsø 2, René Antonsen 1, Benjamin Jakobsen 1,  Jesper Nielsen 1.HC Vardar 1961 målscorere:


Olivier Nyokas 7, Timur Dibirov 6, Jeremy Toto 5, Kevynn Nyokas 3, Yoel Cuni 2, Stojanche Stoilov 2, Patryk Walczak 2, Jan Czuwara 1, Goce Georgievski 1, Filip Taleski 1.

 
Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 1 x 2 min.

HC Vardar 1961: 3 x 2 min.


Redninger:Simon Gade: 8/35 (23 %)Borko Ristovski: 9/27 (33 %)

Martin Tomovski: 1/11 (9 %)

EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Aleks Olah og Gøran Søgaard Johannessen

Returkamp mod Kolstad onsdag

Onsdag aften er der returopgør i Machineseeker EHF Champions League mod de norske mestre fra Kolstad, et opgør som Aleks Vlah her ser frem til. Efter lørdagens skuffende 30-30 resultat...
Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...

Håndbold i verdensklasse