pokaler_header_new

Nederlag i Skopje

Sæsonens første nederlag i EHF Champions League endte 30-28 i en heksekedel på udebane mod HC Vardar 1961.

Vi fik en glimrende start på kampen med flot angrebsspil, som gjorde, at vi fik spillet os til gode åbne muligheder og skarpe afslutninger, som medførte en 4-måls føring.

Men som halvlegen skred frem forsvandt noget af skarpheden og Vardar kom tilbage i kampen. Ikke mindst på grund af en udskiftning i målet, hvor Ristovski leverede flere redninger, og det var derfor helt lige til pausen 16-16.
 

De første ti minutter af 2. halvleg blev en dyr affære, da der indfandt sig flere brændte chancer og straffekast. Dårlige beslutninger gjorde, at Vardar trak fra og bl.a. bragte sig foran 21-17, og som halvlegen skred frem, hang vi bag efter med flere mål.
 

Vi holdt dog hovedet koldt og kæmpede videre og fik til sidst muligheden for at udligne til 29-29 med to minutter igen. Vi forpassede desværre muligheden, hvorefter Vardar kunne afgøre det i den anden ende.
 

Vi må erkende, at den generelle manglende skarphed blev afgørende for, at Skopje tog sejren.

 

Vi må op på hesten igen, og der venter allerede endnu en kamp søndag, når vi tager i mod Lemvig i Jutlander Bank Arena.MatchfactsAalborg Håndbold målscorere:

Kristian Bjørnsen 5, Lukas Sandell 5, Felix Claar 5, Henrik Møllgaard 3, Sebastian Barthold 3, Buster Juul 2, Nikolaj Læsø 2, René Antonsen 1, Benjamin Jakobsen 1,  Jesper Nielsen 1.HC Vardar 1961 målscorere:


Olivier Nyokas 7, Timur Dibirov 6, Jeremy Toto 5, Kevynn Nyokas 3, Yoel Cuni 2, Stojanche Stoilov 2, Patryk Walczak 2, Jan Czuwara 1, Goce Georgievski 1, Filip Taleski 1.

 
Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 1 x 2 min.

HC Vardar 1961: 3 x 2 min.


Redninger:Simon Gade: 8/35 (23 %)Borko Ristovski: 9/27 (33 %)

Martin Tomovski: 1/11 (9 %)

ehf_flag

Her er vores CL-gruppe sæson 2022/23

Fredag formiddag blev de 16 hold i EHF Champions League sæson 2022/23 inddelt i to puljer, og det er derfor nu fastlagt, hvilke syv hold vi skal møde i det...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Vi skal spille EHF Champions League næste sæson!

Vi er blevet tildelt et wildcard til den største europæiske håndboldturnering. Mandag formiddag er det blevet offentliggjort, hvilke syv hold der får et wildcard – og en billet direkte ind...
clfinal42021

Vores CL-skæbne afgøres mandag

Syv wildcards er på spil til næste sæsons udgave af EHF Champions League, og mandag bliver det offentliggjort, hvilke hold disse tildeles – og hvem der derfor kan se frem...