pokaler_header_new

Nederlag i tæt og intenst topopgør

Aftenens kamp i Skjern Bank Arena var en utrolig intens affære, der desværre endte med en hjemmesejr på 31-29 efter 14-13 ved pausen.

Fra start var det hjemmeholdet der tog teten. De bragte sig i front 2-0 og senere 6-3, inden Aron tog timeout efter ti minutters spil. 

Det gav bedre styr på spillet, og vi fik fightet os tilbage i opgøret med tre scoringer på stribe. Herfra tog Skjern igen førersædet, og de holdt fast i overtaget frem til pausen, hvor stillingen var 14-13. En første halvleg der igen gav spilletid til Tobias Ellebæk, som var tilbage på banen efter at have været ude med en skade den seneste måned. 

Efter pausen fortsatte den intense dyst, og følelserne var i flere omgange helt uden på tøjet for begge mandskaber og publikummet i Skjern Bank Arena. 

Skjern fortsatte dog med at være et lille skridt foran, men vi fightede fortrinligt og holdt os hele tiden inde i kampen. Af flere omgange fik vi lukket hullet helt, men føringen fik vi aldrig fat i.

Specielt i anden halvleg måtte vi overvære flere yderst tvivlsomme dommerkendelser – flere af disse på afgørende tidspunkter, hvor vi ellers kunne have taget teten i kampen. Flere gange efterlod dommerpræstationen stor undren og hovedrysten.

Det blev i stedet en lang kamp op af bakke, som vi var lige ved at kæmpe os igennem. Ved slutfløjtet måtte vi dog konstatere af måltavlen sagde 31-29 i hjemmeholdets favør, og vi er dermed stadig placeret på en delt fjerdeplads i 888ligaen. Næste opgave er et nyt topopgør på lørdag, hvor vi på udebane møder GOG. 

MATCHFACTS:

Målscorere for Skjern Håndbold:
Anders Eggert 7, Jesper Konradsson 6, René Rasmussen 6, Bjarte Myrhol 6, Markus Olsson 5, Bjarke Christensen 1.

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Buster Juul 10, Martin Larsen 6, Andreas Holst 4,  Jesper Meinby 2, Jacob Hessellund 2, Simon Hald 2, Tobias Ellebæk 1, Lovro Jotic 1, Rene Antonsen 1.

Udvisninger:
Skjern Håndbold: 6 x 2 min
Aalborg Håndbold: 4 x 2 min

Dagens tilskuertal i Skjern Bank Arena var 2.719. Dagens dommere var Daniel Krause-Kjær og Nicklas Mark Pedersen. 
 

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...