pokaler_header_new

Nederlag i testkamp med amputeret mandskab

Her til aften spillede vi testkamp i Hadsten mod Århus Håndbold, og kampen endte med et nederlag på 24-33 efter 11-17 ved pausen. I opgøret var vi uden ni af vores faste førsteholdsspillere, og det betød masser af spilletid til flere af vores ungdomsspillere.

Vi kom ellers godt fra land og kom foran 6-3 i aftenens kamp bl.a. takket være flot målmandsspil fra Simon Gade.

Langsomt fik Århus dog lagt sig i teten, og de udbyggede føringen til seks mål ved pausen. 

I anden halvleg kæmpede vi en brav kamp med et amputeret mandskab, men det var ikke nok til for alvor at true Århus Håndbold, som sikrede sig en fortjent sejr på ni mål.

Syv af vores spillere er i øjeblikket med til VM-slutrunden i Egypten, mens Sebastian Henneberg fortsat er på vej tilbage fra sin korsbåndsskade, han pådrog sig tidligt på sæsonen. Desuden var vi også uden Jonas Samuelsson, der tidligere på ugen brækkede en knogle i sin højre hånd. 

Der var derfor kun to bagspillere fra den faste ligatrup til rådighed i dag i form af Andreas Holst og Mads Christiansen. Sidstnævnte blev topscorer med 8 mål. 

Det betød derfor også, at vi stillede med flere af vores ungdomsspillere til dagens kamp, og nogle af dem var i kamp på liganiveau for første gang. De gjorde alle en god figur og kæmpede forbilledligt kampen igennem. 

Dagens opgør var vores enlige testkamp i januar. Første ligakamp i 2021 er torsdag 4. februar mod Skanderborg.  
 

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...