MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag i topkamp

2021 fik desværre ikke det ønskede punktum, da vi måtte se os slået 38-35 på udebane i topkampen mod GOG efter pauseføring til hjemmeholdet på 20-15.

Opgøret startede med en hæsblæsende og målrig indledning, hvor stillingen var 3-3, inden haluret ramte fire minutter.

I den efterfølgende periode lavede vi flere tekniske fejl, og det straffede hjemmeholdet hurtigt, og det førte til en firemåls-føring til GOG efter ti minutters spil.

Herfra kæmpede vi for at lukke hullet, men med første halvlegs to sidste scoringer sat ind af hjemmeholdet, var det i stedet GOG, der kunne gå til pause foran 20-15.

Fra anden halvlegs start kom vi fint ud og fik hurtigt reduceret forspringet til tre mål.

Det varede dog kortvarigt, da GOG-mandskabet fem minutter senere havde udbygget føringen til syv mål.

Derfra kæmpede vi for at komme tilbage i kampen, og det lykkedes os langsomt at reducere af flere omgange og spise af hjemmeholdets forspring.

Helt tæt på formåede vi dog ikke at komme, og først med halvandet minut igen fik vi reduceret forspringet til to mål, inden hjemmeholdet i det efterfølgende angreb scorede til slutresultatet 38-35.

Det blev til tider en rodet kamp, der bød på masser af mål, og hvor vi havde svært ved at få sat en stopper for GOG-offensiven.

Vores sidste kamp i 2021 er dermed færdigspillet, og foran os venter nu en slutrundepause, inden anden halvsæson starter i begyndelsen af februar.

Efter første halvsæson overvintrer vi på en andenplads i HTH Herreligaen, mens vi ligeledes indtager andenpladsen i EHF Champions League gruppespillet. 
 

Matchfacts

GOG målscorere:
Simon Pytlick 11, Mathias Gidsel 8, Morten Olsen 6, Jerry Tollbring 6, Lukas Jørgensen 3, Oscar Bergendahl 2, Viktor Vlastos 1, Emil Lærke 1. 

Aalborg Håndbold målscorere:
Buster Juul 8, Lukas Sandell 8, Kristian Bjørnsen 5, Felix Claar 4, Aron Pálmarsson 3, René Antonsen 3, Benjamin Jakobsen 2, Nikolaj Læsø 1, Sebastian Barthold 1. 

Udvisninger

GOG: 5 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 4 x 2 min.

Redninger

Torbjørn Bergerud: 12/46 (26 %)
Viktor Hallgrimsson: 0/1

Simon Gade: 9/32 (28 %)
Mikael Aggefors: 1/16 (6 %)

Dagens tilskuertal i Phønix Tag Arena var 0 grundet corona-restriktionerne. 
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse