pokaler_header_new

Nederlag i topkamp

2021 fik desværre ikke det ønskede punktum, da vi måtte se os slået 38-35 på udebane i topkampen mod GOG efter pauseføring til hjemmeholdet på 20-15.

Opgøret startede med en hæsblæsende og målrig indledning, hvor stillingen var 3-3, inden haluret ramte fire minutter.

I den efterfølgende periode lavede vi flere tekniske fejl, og det straffede hjemmeholdet hurtigt, og det førte til en firemåls-føring til GOG efter ti minutters spil.

Herfra kæmpede vi for at lukke hullet, men med første halvlegs to sidste scoringer sat ind af hjemmeholdet, var det i stedet GOG, der kunne gå til pause foran 20-15.

Fra anden halvlegs start kom vi fint ud og fik hurtigt reduceret forspringet til tre mål.

Det varede dog kortvarigt, da GOG-mandskabet fem minutter senere havde udbygget føringen til syv mål.

Derfra kæmpede vi for at komme tilbage i kampen, og det lykkedes os langsomt at reducere af flere omgange og spise af hjemmeholdets forspring.

Helt tæt på formåede vi dog ikke at komme, og først med halvandet minut igen fik vi reduceret forspringet til to mål, inden hjemmeholdet i det efterfølgende angreb scorede til slutresultatet 38-35.

Det blev til tider en rodet kamp, der bød på masser af mål, og hvor vi havde svært ved at få sat en stopper for GOG-offensiven.

Vores sidste kamp i 2021 er dermed færdigspillet, og foran os venter nu en slutrundepause, inden anden halvsæson starter i begyndelsen af februar.

Efter første halvsæson overvintrer vi på en andenplads i HTH Herreligaen, mens vi ligeledes indtager andenpladsen i EHF Champions League gruppespillet. 
 

Matchfacts

GOG målscorere:
Simon Pytlick 11, Mathias Gidsel 8, Morten Olsen 6, Jerry Tollbring 6, Lukas Jørgensen 3, Oscar Bergendahl 2, Viktor Vlastos 1, Emil Lærke 1. 

Aalborg Håndbold målscorere:
Buster Juul 8, Lukas Sandell 8, Kristian Bjørnsen 5, Felix Claar 4, Aron Pálmarsson 3, René Antonsen 3, Benjamin Jakobsen 2, Nikolaj Læsø 1, Sebastian Barthold 1. 

Udvisninger

GOG: 5 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 4 x 2 min.

Redninger

Torbjørn Bergerud: 12/46 (26 %)
Viktor Hallgrimsson: 0/1

Simon Gade: 9/32 (28 %)
Mikael Aggefors: 1/16 (6 %)

Dagens tilskuertal i Phønix Tag Arena var 0 grundet corona-restriktionerne. 
 

fans-klud

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena. Vi indleder...
pokal-png.png

Historisk sæson slutter med en sølvmedalje

I går sluttede sæsonen 2021/22 for vores vedkommende med sølvmedaljer efter en uge med to intense og spændende DM-finaler mod GOG. Trods skuffelsen ser vi dog tilbage på en historisk sæson med mange store øjeblikke og oplevelser både nationalt og internationalt.
Resultat_-_GOG_2.png

Finalenederlag i ny gyserkamp

I en ny tæt og intens finalekamp var det GOG, der trak det længste strå, og med en udesejr på 26-27 i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena er GOG dermed danske mestre.