pokal header web

Nederlag mod Veszprém

Undervejs i aftenens kamp lignede det en af de helt store dage i Jutlander Bank Arena, hvor Veszprém var på besøg i EHF Champions League. Mod slutningen af kampen trak gæsterne dog fra og sikrede sig en sejr på 27-33 efter pauseføring til os på 18-16.

Vi kom klart bedst fra land i opgøret, og knap halvvejs i første halvleg bragte vi os i front 11-6, og det fik gæsterne til at tage timeout.

I defensiven lagde vi ud med den helt rigtige tænding, og offensivt spillede vi os gang på gang til fine muligheder.

Efter timeouten var det Veszprém, der fik mere tur i den, og efter en god periode havde de barberet forspringet ned til blot et enkelt mål.

En fin afslutning på første halvleg gjorde dog, at vi kunne gå til pause foran med to ved stillingen 18-16.

I anden halvleg var det gæsterne, der kom blæsende ud af starthullerne. De løftede deres spil flere procenter, mens vi samtidigt faldt lidt i kvalitet. Efter få minutter var det derfor ungarerne, der lagde sig i spidsen.

Efter lidt stillingskrig trak gæsterne yderligere fra og fik bragt sig i front 21-25. Offensivt havde vi svært ved at komme til åbne chancer, og vi forsøgte os med 7 mod 6 spillet.

Det gav pote fra start, og hurtigt fik vi bragt forspringet ned på 24-25 – tættere på kom vi dog ikke.

I stedet var det gæsterne, der trak fra anført af en velspillende Vladimir Cupara i målet, som vi i perioder havde store vanskeligheder med at passere i anden halvleg.

Efter et tæt opgør langt hen af vejen var det derfor gæsterne, der løb med en sejr på 27-33. Det var en kamp, hvor vi havde muligheden for at levere et af det helt store resultater, men hvor vi manglede den sidste skarphed og koldblodighed, da det hele skulle afgøres.

Veszprém er derfor fortsat ubesejret denne sæson, mens vi halvvejs i EHF Champions League gruppespillet står noteret for otte point efter syv kampe.

Matchfacts

Aalborg Håndbold målscorere:
Henrik Møllgaard 6, Lukas Sandell 4, Mark Strandgaard 3, Nikolaj Læsø 3, Felix Claar 3, Jonas Samuelsson 2, Magnus Saugstrup 2, René Antonsen 2, Buster Juul 1 (1), Sebastian Barthold 1.

Telekom Veszprém målscorere:
Petar Nenadic 6, Yahia Omar 6, Rasmus Lauge 5, Andreas Nilsson 4, Kent Robin Tønnesen 3, Gasper Marguc 3, Dejan Manaskov 3, Rogerio Moraes 1, Vladimir Cupara 1, Vuko Borozan 1.

Udvisninger:

Aalborg Håndbold: 1 x 2 min.
Telekom Veszprém: 4 x 2 min.

Redninger:

Mikael Aggefors: 13/45 (29 %)
Simon Gade: 0/2 (0 %)
 
Vladimir Cupara: 22/49 (45 %)
 

3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold op på femteplads med DM-titler

Med klubbens syvende danske mesterskab er Aalborg Håndbold rykket op på femtepladsen på listen over klubber med flest danske mesterskaber. Aalborg Håndbolds mesterskaber er vundet i 2010, 2013, 2017, 2019,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

SuperCup mod GOG 28. august

Første gældende kamp i sæsonen 2024/25 spilles i Arena Randers. Billetter til salg nu. For tredje år i træk mødes Aalborg Håndbold og GOG i Sparekassen Danmark Super Cup, der...
Fabian NORSTEN, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Auktion på Champions League-trøjer i gang

Byd på spillernes kampbrugte trøjer fra Champions League og Final4 i Køln. Den vildeste Champions League-sæson i Aalborg Håndbolds historie er netop overstået – og nu kan en eller flere...

Håndbold i verdensklasse