pokaler_header_new

Nederlag på 28-25 i Rumænien – slut med mulighederne i EHF Cuppen

Det blev akkurat så vanskeligt som ventet på udebane i Rumænien. Da hjemmeholdet trak fra i midten af 1. halvleg, fik de en føring, som det aldrig lykkedes os at indhente igen. Vi har defensive problemer i 1. halvleg og manglede redninger, men når vi havde mulighederne offensivt, begik vi for mange tekniske fejl, der gav hjemmeholdet 10 bolderobringer på de første 35 minutter. Heraf gav de fem af dem kontramål imod os. 

I begyndelsen af kampen var det Ragot og især Samdru, der voldte os problemer, og vi havde problemer i vores angrensspil, der var meget forudsigeligt og for langsomt. 

Westphal kom i gang i målet i slutningen af 1. halvleg, og han fortsatte med det gode spil i begyndelsen af 2. halvleg, hvor vi kom på 18-16 efter kun seks minutter, bl.a. på gode mål af Martin Larsen. 

Hurtigt var vi dog bagud med fem mål igen, og her i 2. halvlegen var det den kroatiske højre back, Jakov Vrankovic, der voldte os problemer. Håvard Tvedten var vores skarappeste i angrebet med fem mål på fem forsøg.

Til sidst blev der byttet mål, og vi kan nu rette fuld fokus på de sidste fire kampe i grundspillet i Boxer Herreligaen. Vi har nu udspillet vores mulighederne for at gå videre i EHf Cuppen efter tre nederlag og et uafgjort resultat i de første fire kampe.

Vi er hjemme igen fra Rumænien søndag eftermiddag, og derfra gælder det forberedelserne mod den spændende og vigtige hjemmekamp på onsdag kl. 19.30 mod ligaens førerhold, Team Tvis Holstebro.

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...