MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag på 28-25 i Rumænien – slut med mulighederne i EHF Cuppen

Det blev akkurat så vanskeligt som ventet på udebane i Rumænien. Da hjemmeholdet trak fra i midten af 1. halvleg, fik de en føring, som det aldrig lykkedes os at indhente igen. Vi har defensive problemer i 1. halvleg og manglede redninger, men når vi havde mulighederne offensivt, begik vi for mange tekniske fejl, der gav hjemmeholdet 10 bolderobringer på de første 35 minutter. Heraf gav de fem af dem kontramål imod os. 

I begyndelsen af kampen var det Ragot og især Samdru, der voldte os problemer, og vi havde problemer i vores angrensspil, der var meget forudsigeligt og for langsomt. 

Westphal kom i gang i målet i slutningen af 1. halvleg, og han fortsatte med det gode spil i begyndelsen af 2. halvleg, hvor vi kom på 18-16 efter kun seks minutter, bl.a. på gode mål af Martin Larsen. 

Hurtigt var vi dog bagud med fem mål igen, og her i 2. halvlegen var det den kroatiske højre back, Jakov Vrankovic, der voldte os problemer. Håvard Tvedten var vores skarappeste i angrebet med fem mål på fem forsøg.

Til sidst blev der byttet mål, og vi kan nu rette fuld fokus på de sidste fire kampe i grundspillet i Boxer Herreligaen. Vi har nu udspillet vores mulighederne for at gå videre i EHf Cuppen efter tre nederlag og et uafgjort resultat i de første fire kampe.

Vi er hjemme igen fra Rumænien søndag eftermiddag, og derfra gælder det forberedelserne mod den spændende og vigtige hjemmekamp på onsdag kl. 19.30 mod ligaens førerhold, Team Tvis Holstebro.

BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...

Håndbold i verdensklasse