MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag på 29-27 i ny, tæt afslutning i sæsonens sidste kamp

Det blev en kamp præget af den manglende betydning for begge hold. Tju-bang bold fra begge sider og mange tekniske fejl, men vi fightede godt og spillede især en god 2. halvleg, som var tæt på at give sejren.  Der blev skiftet godt og grundigt ud på begge hold og bl.a. var der en del spilletid til Olafur Gustafsson i forsvaret, ligesom Magnus Saugstrup viste sig godt frem i den korte spilletid, han fik på banen. 

Håvard Tvedten kom på banen efter pausen i karrierens sidste håndboldkamp, men det lykkedes desværre ikke at give ham en sejr i afskedsgave. 

GOG havde teten i de første 30 minutter, mens vi havde føringen indtil syv syv minutter før tid efter en god 2. halvleg, men ganske symptomatisk for sæsonen formåede vi ikke at vinde. Det blev til fynsk sejr på 29-27, og GOG møder nu Team Tvis Holstebro i semifinalerne i næste uge. KIF Kolding København og Bjerringbro-Silkeborg tørner sammen i den anden semifinale. 

Mens placeringerne for de fire øverste hold fortsat er på spil, ligger det fast, at pladserne fra 4-8 fordeles således: 

Nr. 5: Skjern Håndbold
Nr. 6: Aalborg Håndbold
Nr. 7: Århus Håndbold
Nr. 8: SønderjyskE

GOG havde flere føringer på fire mål i de første 20 minutter, men vi sluttede halvlegen bedst af og var kun bagud 13-12 ved pausen. 

Vi kom flot ud til 2. halvleg og scorede tre mål på knap to minutter. To mål af Magnus Saugstrup og et af Christian Jensen. Det fik GOG til at tage time out, men Sander Sagosen øgede til 16-13. Vi holdt tre måls føringen til 22-19 med 17 minutter igen, men GOG fik kontakt ved 23-23. Det blev 25-25 og 26-25 til os med syv minutter igen, men derfra fik vi problemer, og sejren gled os af hænde. 

 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse