MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag på 29-27 i ny, tæt afslutning i sæsonens sidste kamp

Det blev en kamp præget af den manglende betydning for begge hold. Tju-bang bold fra begge sider og mange tekniske fejl, men vi fightede godt og spillede især en god 2. halvleg, som var tæt på at give sejren.  Der blev skiftet godt og grundigt ud på begge hold og bl.a. var der en del spilletid til Olafur Gustafsson i forsvaret, ligesom Magnus Saugstrup viste sig godt frem i den korte spilletid, han fik på banen. 

Håvard Tvedten kom på banen efter pausen i karrierens sidste håndboldkamp, men det lykkedes desværre ikke at give ham en sejr i afskedsgave. 

GOG havde teten i de første 30 minutter, mens vi havde føringen indtil syv syv minutter før tid efter en god 2. halvleg, men ganske symptomatisk for sæsonen formåede vi ikke at vinde. Det blev til fynsk sejr på 29-27, og GOG møder nu Team Tvis Holstebro i semifinalerne i næste uge. KIF Kolding København og Bjerringbro-Silkeborg tørner sammen i den anden semifinale. 

Mens placeringerne for de fire øverste hold fortsat er på spil, ligger det fast, at pladserne fra 4-8 fordeles således: 

Nr. 5: Skjern Håndbold
Nr. 6: Aalborg Håndbold
Nr. 7: Århus Håndbold
Nr. 8: SønderjyskE

GOG havde flere føringer på fire mål i de første 20 minutter, men vi sluttede halvlegen bedst af og var kun bagud 13-12 ved pausen. 

Vi kom flot ud til 2. halvleg og scorede tre mål på knap to minutter. To mål af Magnus Saugstrup og et af Christian Jensen. Det fik GOG til at tage time out, men Sander Sagosen øgede til 16-13. Vi holdt tre måls føringen til 22-19 med 17 minutter igen, men GOG fik kontakt ved 23-23. Det blev 25-25 og 26-25 til os med syv minutter igen, men derfra fik vi problemer, og sejren gled os af hænde. 

 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse