MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag på 36-34 i Esbjerg

Ribe-Esbjerg HH er ikke vores ønskemodstander. På en dag, hvor forsvarsspillet ikke fungerede, og hvor vi også manglede redninger i målet, tabte vi 36-34 til et godt fightende hjemmehold, der kæmper for en plads i slutspillet. Det var vores andet nederlag til vestjyderne i denne sæson. 

Det blev en kamp, hvor målene raslede ind i begge ender af banen – 35 mål i begge halvlege. Hjemmeholdet havde lettest ved at komme til scoringer, og vi kom bagud 6-2 efter seks minutters spil. En time out hjalp lidt. Sander Sagosen, Stefan Sigurmannsson og Martin Larsen stod for vores scoringer, og kendetegnende for hele kampen, så havde vi svært ved at få stregspillet til at fungere. 

Vi kom foran for første gang i kampen ved 16-15 efter 26 minutter og gik til pausen foran 18-17. På mål af Sander Sagosen og Martin Larsen udbyggede vi føringen til 20-17 straks i 2. halvleg, men glæden varede kort.

Esbjergenserne udlignede til 22-22. Vi fulgtes ad til 27-27 efter et kvarters spil, men derefter blev kampen på hjemmeholdets præmisser. Vi lavede et par tekniske fejl, skød i paraderne og misbrugte bl.a. et straffekast. 

I den anden ende af banen strålede Jacob Holm og Pelle Schilling, og de sikrede deres hold to meget vigtige point. 

Det var vores fjerde nederlag i 21 kampe i 888ligaen i denne sæson, og resultatet betyder, at vi er på førstepladsen tre point foran TTH Holstebro med fem kampe tilbage i grundspillet. 

Vi var uden Søren Wsetphal og småskadede Tobias Ellebæk og Buster Juul. Sidstnævnte var på banen for at skyde et enkelt straffekast. 

Næste opgave er kampen mod Mors-Thy Håndbold i Jutlander Bank Arena på lørdag 11. marts kl. 18.30.

 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp som Thomas Arnoldsen i sær ser frem til mod sin tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse