MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32.

Kampen startede ellers ud meget jævnbyrdig fra de to hold, som således skiftedes til at være foran.
Vi skulle derfor helt frem til det 17. minut for at finde kampens første tomåls-føring til de tyske mestre på 13-11. Herefter tog vi time out og strammede grebet. 

Mikael Aggefors bød ind med nogle gode redninger og få minutter efter var vi pludselig foran med 15-13. Den 4-0 periode tvang SC Magdeburg ud i en time out, og de kom da også tilbage med fuld styrke og et par hurtige scoringer. 

Det tryk stod vi godt i mod. Især defensivt fik vi rigtig godt fat i slutningen af første halvleg og pressede Magdeburg til at lave fejl, som blev straffet med det samme i den anden ende. Vi kunne derfor gå til pause med en føring på tre mål til stillingen 19-16 med Felix Claar og Kristian Bjørnsen som delte topscorere med hver fire mål.

Magdeburg kom bedst fra start i 2. halvleg og efter godt fire minutter var der udlignet til 20-20.
Herefter kom endnu en periode, hvor vi blot byttede mål, men halvvejs i 2. halvleg trak Magdeburg fra og bragte sig foran 27-24 primært på et par tekniske fejl, som tvang cheftræner Stefan Madsen til at tage en time out.

Herefter havde vi svært ved at komme til chancer, og formåede ikke at komme tilbage i kampen, i en halvleg der var præget af mange tekniske fejl. SC Magdeburg kunne derfor kontrollere kampen og køre sejren hjem på 32-29.

En hektisk weekend med tre kampe er derfor forbi, og nu venter kun Skjern Håndbold i en sidste testkamp på torsdag, inden sæsonen for alvor skydes i gang. Den kamp afvikles i Vadum kl. 18.30, og billetter til den kamp kan købes i døren.

Målscorere Aalborg Håndbold:
Felix Claar 7, Mads Hoxer 5, Kristian Bjørnsen 4, Aron Pálmarsson 3, Benjamin Jakobsen 3, Sebastian Barthold 2, Lukas Sandell 2, Buster Juul 2, René Antonsen 1.

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 3×2 minutter
SC Magdeburg: 4×2 minutter

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Nordsjælland Håndbold Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Mads Hoxer Hangaard

Det 21-årige stortalent, der kom til Aalborg Håndbold i sommers, har forlænget sin aftale til sommeren 2026. Siden skiftet til Aalborg Håndbold fra Mors-Thy Håndbold i den forgangne sommer, er...
seb-kristian

Aalborg Håndbold forlænger med norsk fløjduo

Aalborg Håndbold forlænger kontrakten med den norske fløjduo, Sebastian Barthold og Kristian Bjørnsen, så begge nu løber indtil 30. juni 2025. Sebastian Barthold kom til klubben i 2017 og har...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Fortsat billetter til lørdagens premiere

Oplev Mikkel Hansens debut og bliv del af stemningen i Sparekassen Danmark Arena. Lørdag kl. 16.10 er Aalborg Håndbold klar til første kamp i den nye sæson i HTH Herreligaen,...