MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag til Leipzig i anden testkamp

Det velspillende Bundesliga-mandskab var lørdag for stor en mundfuld, hvilket gav et nederlag på 33-40 efter pausestillingen 15-17.

Sæsonens anden testkamp blev lørdag eftermiddag afviklet i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev, hvor Aalborg Håndbold-truppen de seneste dage har været på mini-træningslejr. I en propfyldt hal var der kampen igennem forrygende stemning og flot opbakning til Aalborg Håndbold.

Modstanderen var det tyske bundesligahold fra Leipzig, og cheftræner Stefan Madsen måtte også denne gang se bort fra Sebastian Barthold, Jesper Nielsen og Kristian Bjørnsen, der fortsat døjer med mindre skavanker.

Straks fra start var det tyskerne der satte sig på opgøret, og allerede efter 10 minutter var en føring på tre mål opbygget hos gæsterne. En tysk udvisning betød dog at Aalborg-holdet hurtigt fik kontakt igen ved stillingen 5-6.

Generelt var det dog kampen igennem tydeligt at se, at tyskerne er længere fremme i opstartsfasen end tilfældet er for Aalborg Håndbold. Ikke mindst tempomæssigt var et velspillende Leipzig-mandskab i dag overlegne på banen, hvilket flere gange voldte defensive problemer for det nordjyske mandskab.

Frem mod pausen fik man halet lidt ind på tyskerne, der førte 17-15 efter de første 30 minutter.

De gode takter varede dog ikke ved, og en ufokuseret start på anden halvleg, hvor flere bolde blev smidt væk efter tekniske fejl, betød at det effektive tyske mandskab hurtigt fik opbygget en føring på 6-7 mål.

Trods fine offensive takter, hvor man flere gange fik vist potentialet i truppen hos blandt andet Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Buster Juul, måtte man resten af kampen nøjes med at bytte scoringer med tyskerne, der konstant var farlige i kontrafasen og på hurtige opgiverkast.

Samtidig var der også denne dag spilletid til alle mand, hvilket set med Aalborg-briller gav en noget ujævn kamprytme med mange udskiftninger.

Alt i alt var tyskerne det bedste hold på dagen, hvor der nederlaget til trods alligevel var mange positive ting at tage med videre. Topscorere på dagen blev Buster Juul og anfører René Antonsen, der begge blev noteret for syv fuldtræffere.

Allerede tirsdag aften venter næste testkamp, der spilles i Arena Nord Frederikshavn, hvor modstanderen er Skjern Håndbold.

Matchfacts testkamp

Aalborg Håndbold – SC DHfK Leipzig 33-40 (15-17)

Stillinger undervejs

10’ 3-6, 20’ 7-11, 30’ 15-17, 40’ 20-27, 50’ 28-35, 60’ 33-40

Målscorere Aalborg Håndbold

René Antonsen 7, Buster Juul 7, Mads Hoxer 5, Lukas Nilsson 3, Aleks Vlah 3, Martin Larsen 2, Thomas Arnoldsen 2, Marinus Munk 2, Patrick Wiesmach 1,

Ca. 1.200 tilskuere i Idrætscenter Jammerbugt, Fjerritslev

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...
arena-veszprem

Flyv med os til kvartfinalen i Veszprém!

Kom med Aalborg Håndbold og Rejsechefen til Champions League kvartfinalen i Veszprém! Nu har du mulighed for at rejse med holdet med privatfly til den vigtige kvartfinale i Veszprém. Afrejse...

Håndbold i verdensklasse