pokaler_header_new

Nederlag til U 18 drenge i bundopgøret mod Team Ikast

Selv om U 18 drenge havde fordel af hjemmebane i Hjallerup Idrætscenter, blev det ikke til point i bundopgøret mod Ikast i 1. division. Vi tabte 30-28 efter at have været bagud 16-10 ved pausen.

Resultatet betyder, at Ikast nu har fire point på sidstepladsen, mens vi har fem point – begge med én kamp tilbage. Det hold, der slutter sidst, rykker ned i 2. division.

Kampen mod Ikast bar præg af en ukoncentreret og ustruktureret indsats i angrebt. Alt for mange dårlige afslutninger betød, at vi kun scorede 10 mål i 1. halvleg, og vi var ret hurtigt i kampen bagud med fem-seks m¨l.

En alvorlig snak i pausen ændrede ikke på mønstret i det første kvarter af 2. halvleg, hvor vi var bagud 22-15. Fire scoringer på to minutter bragte os på 22-19, men derfra skiftedes de to hold til at score. Selv om vi kom tæt på til sidst, lykkedes det ikke at få point.

Vores målscorere: Christian Jensen 7, Kasper Holmen 4, Cornelius Stenderup 4, Henrik Tilsted 4, Anders Brødbæk 3, Søren Schou 2, Christoffer Holst 2, Patrick Pheiffer 1 og Rasmus Svendsen 1.

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...