MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag til U 18 drenge i bundopgøret mod Team Ikast

Selv om U 18 drenge havde fordel af hjemmebane i Hjallerup Idrætscenter, blev det ikke til point i bundopgøret mod Ikast i 1. division. Vi tabte 30-28 efter at have været bagud 16-10 ved pausen.

Resultatet betyder, at Ikast nu har fire point på sidstepladsen, mens vi har fem point – begge med én kamp tilbage. Det hold, der slutter sidst, rykker ned i 2. division.

Kampen mod Ikast bar præg af en ukoncentreret og ustruktureret indsats i angrebt. Alt for mange dårlige afslutninger betød, at vi kun scorede 10 mål i 1. halvleg, og vi var ret hurtigt i kampen bagud med fem-seks m¨l.

En alvorlig snak i pausen ændrede ikke på mønstret i det første kvarter af 2. halvleg, hvor vi var bagud 22-15. Fire scoringer på to minutter bragte os på 22-19, men derfra skiftedes de to hold til at score. Selv om vi kom tæt på til sidst, lykkedes det ikke at få point.

Vores målscorere: Christian Jensen 7, Kasper Holmen 4, Cornelius Stenderup 4, Henrik Tilsted 4, Anders Brødbæk 3, Søren Schou 2, Christoffer Holst 2, Patrick Pheiffer 1 og Rasmus Svendsen 1.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK  Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi er meget sultne

Torsdag aften venter den første af tre mulige DM-semifinaler, når Skjern Håndbold gæster Sparekassen Danmark Arena. Læs optakt til kampen med anfører René Antonsen. Når Aalborg Håndbold løber på banen...

Håndbold i verdensklasse