MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag til U 18 drenge i bundopgøret mod Team Ikast

Selv om U 18 drenge havde fordel af hjemmebane i Hjallerup Idrætscenter, blev det ikke til point i bundopgøret mod Ikast i 1. division. Vi tabte 30-28 efter at have været bagud 16-10 ved pausen.

Resultatet betyder, at Ikast nu har fire point på sidstepladsen, mens vi har fem point – begge med én kamp tilbage. Det hold, der slutter sidst, rykker ned i 2. division.

Kampen mod Ikast bar præg af en ukoncentreret og ustruktureret indsats i angrebt. Alt for mange dårlige afslutninger betød, at vi kun scorede 10 mål i 1. halvleg, og vi var ret hurtigt i kampen bagud med fem-seks m¨l.

En alvorlig snak i pausen ændrede ikke på mønstret i det første kvarter af 2. halvleg, hvor vi var bagud 22-15. Fire scoringer på to minutter bragte os på 22-19, men derfra skiftedes de to hold til at score. Selv om vi kom tæt på til sidst, lykkedes det ikke at få point.

Vores målscorere: Christian Jensen 7, Kasper Holmen 4, Cornelius Stenderup 4, Henrik Tilsted 4, Anders Brødbæk 3, Søren Schou 2, Christoffer Holst 2, Patrick Pheiffer 1 og Rasmus Svendsen 1.

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse