pokal header web

Nedsmeltning i Gudme

Vi kollapsede kollektivt i første halvleg af aftenens ligakamp ude mod GOG. Det resulterede i pauseføring på 20-9 til hjemmeholdet, hvilket vi aldrig kom tilbage fra. Vi tabte i sidste ende 34-25, og vores status som ubesejret endte dermed med et brag.

Aftenens kamp var samtidigt et møde mellem nummer 1 og 2 i tabellen, og der var også masser af intensitet fra startfløjtet. Det vidnede to udvisninger de første to minutter i hvert fald om.

Intensiteten afspejlede sig også i en tæt åbning på kampen på scoretavlen – men det holdte dog hurtigt op. GOG fik opbygget et forspring på 6-3 efter ti minutter, og herfra gik det desværre kun en vej resten af første halvleg.

Afbrændere og for mange tekniske fejl var overskriften på de første 30 minutter for vores vedkommende, og hjemmeholdet udbyggede føringen igennem hele første halvleg til pausestilling på 20-9.

Mens kontrol, balance og kølighed havde været nogle af nøgleordene i sæsonens første fem kampe, så var det langt fra tilfældet i Gudme her til aften.

Efter pausen forsøgte vi med 7 mod 6, men vi kom aldrig rigtig i nærheden af et spektakulært comeback, og da kampen blev fløjtet af måtte vi indse et nederlag på 34-25.

Alt i alt var det en kollektiv off day af de helt store, hvor intet fungerede optimalt, og som vi allerhelst vil glemme. Det får vi for alvor muligheden for på tirsdag, hvor vi hjemme i Jutlander Bank Arena skal rejse os mod Mors-Thy Håndbold.

På trods af aftenens nederlag indtager vi fortsat en delt førsteplads i Herre Håndbold Ligaen med 10 point efter seks kampe.

MATCHFACTS:

Målscorere for GOG Håndbold:
Lasse Møller 11, Niclas Kirkeløkke 6, Oscar Bergendahl 3, Emil Lærke 3, Odin Rikhardsson 2, Emil Jakobsen 2, Jon Andersen 1, Frederik Bo Andersen 1, Josef Pujol 1, Lukas Jørgensen 1, Lars Hald 1, Lasse Kronborg 1, Mathias Gidsel 1. 

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Andreas Holst 4, Ómar Ingi Magnússon 4, Sebastian Barthold 4, Janus Smarason 3, Tobias Ellebæk 2, Magnus Saugstruo ,2, Mark Strandgaard 2, Buster Juul 2, Henrik Møllgaard 1, René Antonsen 1. 

Udvisninger:
GOG Håndbold: 3 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 5 x 2 min.

Dagens dommere var Michael Søegaard og Thomas Kalisz. 

Dagens tilskuertal i SU’VI:T Arena var 1.640.

3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold op på femteplads med DM-titler

Med klubbens syvende danske mesterskab er Aalborg Håndbold rykket op på femtepladsen på listen over klubber med flest danske mesterskaber. Aalborg Håndbolds mesterskaber er vundet i 2010, 2013, 2017, 2019,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

SuperCup mod GOG 28. august

Første gældende kamp i sæsonen 2024/25 spilles i Arena Randers. Billetter til salg nu. For tredje år i træk mødes Aalborg Håndbold og GOG i Sparekassen Danmark Super Cup, der...
Fabian NORSTEN, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Auktion på Champions League-trøjer i gang

Byd på spillernes kampbrugte trøjer fra Champions League og Final4 i Køln. Den vildeste Champions League-sæson i Aalborg Håndbolds historie er netop overstået – og nu kan en eller flere...

Håndbold i verdensklasse