pokal header web

Nedtælling til første titel-brag: Super Cup tirsdag i Gigantium

Nedtællingen til sæsonens første titel-kamp viser få dage til et brag af en kamp i Gigantium Arena. Tirsdag 28. august kl. 18.45 møder vi Bjerringbro-Silkeborg i Gigantium i årets Super Cup, som er den ene af tre titler i sæsonen. 

Vi pudser formen af for sidste gang inden Super Cup med test-kamp fredag kl. 18.00 i Stensbo-Hallen i Suldrup mod GOG, mens BSV deltager i Grundfos Cup i Ungarn. 

Foruden titlen har kampen det spændende islæt, at vores nye cheftræner Nikolaj Jacobsen i de seneste fem sæsonener har været assistenttræner i Bjerringbro-Silkeborg, der fortsat har Carsten Albrektsen som cheftræner – nu med Claus Uhrenholt, tidligere Team Tvis Holstebro, som assistent. 

På begge hold er spændende nye spillere at se i aktion for publikum. Vi viser keeper Morten Nergaard, venstre backen Tobias Aren, playmakerne Mads Mensah Larsen, Morten Slundt og Luka Mitrovic,  stregspilleren Niclas Barud og højre fløjen Jeppe Green frem for det trofaste hjemmepublikum for første gang. 

BSV byder velkommen til playmakeren Chris Jørgensen, stregspilleren Henrik Toft Hansen, venstre fløjen Casper U. Mortensen og keeper Dane Sijan. Holdet tæller fortsat spillere som Janick Green, Mads Ø. Nielsen, Rasmus Lauge, Nikolaj Ø. Nielsen, Kasper Nielsen og Dennis Kirkegaard. 

Forventeligt to hold, der i sæsonens løb vil gøre alt for at drille storfavoritterne fra KIF Kolding i kampen om mesterskabet. 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse