MicrosoftTeams-image (3)

Nedtur i Esbjerg

Efter en fin første halvleg i kontrol mistede vi grebet om kampen efter pausen, hvor Ribe-Esbjerg scorede 23 mål, og det hele endte derfor i et kollaps og nederlag på 36-33. 

Vi kom planmæssigt ud af starthullerne og satte os på opgøret fra første fløjt.

Noget større hul fik vi dog ikke skabt i kampens begyndelse, og efter 20 minutters spil kaldte Stefan Madsen til timeout, hvor vi var i front 10-8. 

Det blev startskuddet til en god afslutning på første halvleg, hvor vi lavede otte mål yderligere, og en stribe redninger fra Mikael Aggefors holdte hjemmeholdet til fem.

Pausestillingen var således 18-13 i vores favør efter en første halvleg, hvor vi var i fin kontrol – dog uden at ramme vores topniveau.

I anden halvleg var kampbilledet et helt andet. Vi holdte Ribe-Esbjerg fra scoring de første fem minutter, men derfra lavede de 23 mål de sidste 25 minutter.

Vi fik således aldrig sat en prop i defensivt, og trods en række af tekniske fejl spillede vi os til adskillige fine chancer offensivt, men vi manglede den nødvendige kynisme for at følge med scoringsfrekvensen i den anden ende.

Hjemmeholdets første føring kom efter 45 minutters spil, og derfra kom vi aldrig i spidsen igen.

Forspringet voksede derimod til fire mål af flere omgange. Vi forcerede for at komme tilbage – dog uden held.

Vi måtte i stedet indkassere sæsonens andet liganederlag efter en anden halvleg, der endte i et kollektivt kollaps og en præstation langt under niveau.

Dagens kamp var uden anfører René Antonsen, der sad ude med skaden, han pådrog sig i torsdagens kamp mod THW Kiel. Jesper Nielsen var tilbage på holdkortet men kom ikke i kamp.

Næste opgave er på onsdag, hvor THW Kiel gæster Sparekassen Danmark Arena. 

Matchfacts

Ribe-Esbjerg målscorere:
Torben Petersen 6, Jonas Larholm 6, Mathias Jørgensen 6, Sune Iversen 6, Miha Zvizej 4, Emil Hansen 3, Christoffer Langerhuus 2, Jonathan Mollerup 2, Jonas Hald 1.

Aalborg Håndbold målscorere:
Lukas Sandell 7, Andreas Holst 5, Buster Juul 4, Jonas Samuelsson 3, Benjamin Jakobsen 3, Aron Pálmarsson 3, Kristian Bjørnsen 3, Nikolaj Læsø 2, Martin Larsen 1, Sebastian Barthold 1, Felix Claar 1.

Udvisninger

Ribe-Esbjerg: 2 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 1 x 2 min.

Redninger

Søren Rasmussen: 10/36 (28 %)
Kim Sonne: 0/7

Mikael Aggefors: 10/36 (28 %)
Simon Gade: 1/11 (9 %)
 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse