MicrosoftTeams-image (3)

Ni testkampe skal gøre holdet klar til start 10. september

Spillerne skal lede godt og grundigt efter fridage endsige fritimer i den træningsplan, cheftræner Aron Kristjansson og assistenttræner Stefan Madsen har meddelt den 15 mands store trup, som møder til første træning efter ferien onsdag 27. juli.
 
Intervalløb, styrketræning, haltræning, træningslejr, ni test-kampe på ca. fem uger, inden vi spiller første betydende kamp, 1/8.finalen i Santander Cup lørdag 10. september på udebane mod Mors-Thy Håndbold.
 
Træningslejren er igen i denne sæson henlagt til Han Herred Efterskole i Fjerritslev og finder sted 1.-3. august. Vi spiller første test-kamp fredag 5. august kl. 19.00 mod det norske hold Drammen HK, der har Kristian Kjelling som cheftræner. Kampen spilles i Klarup-Hallen.
 
Næste testkamp er fredag 12. august på udebane mod Skjern Håndbold, og i weekenden 19.-21. august deltager vi i en turnering i Kragerø i Norge, hvor vi møder Team Tvis Holstebro, de norske mestre fra Arendal og det stærke kroatiske hold, Nexe. 
 
Onsdag  24. august spiller vi i Silkeborg mod Bjerringbro-Silkeborg, og de to hold mødes igen fredag 26. august til Jutlander Bank Cup i Jutlander Bank Arena, hvor det stærke svenske hold, Redbergslids IK, er det tredje hold.
 
Sidste test-kamp er fredag 2. september, når vi møder det nyoprykkede liga-hold Randers HK i Løgstør.
 
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse