pokaler_header_new

Ni testkampe skal gøre holdet klar til start 10. september

Spillerne skal lede godt og grundigt efter fridage endsige fritimer i den træningsplan, cheftræner Aron Kristjansson og assistenttræner Stefan Madsen har meddelt den 15 mands store trup, som møder til første træning efter ferien onsdag 27. juli.
 
Intervalløb, styrketræning, haltræning, træningslejr, ni test-kampe på ca. fem uger, inden vi spiller første betydende kamp, 1/8.finalen i Santander Cup lørdag 10. september på udebane mod Mors-Thy Håndbold.
 
Træningslejren er igen i denne sæson henlagt til Han Herred Efterskole i Fjerritslev og finder sted 1.-3. august. Vi spiller første test-kamp fredag 5. august kl. 19.00 mod det norske hold Drammen HK, der har Kristian Kjelling som cheftræner. Kampen spilles i Klarup-Hallen.
 
Næste testkamp er fredag 12. august på udebane mod Skjern Håndbold, og i weekenden 19.-21. august deltager vi i en turnering i Kragerø i Norge, hvor vi møder Team Tvis Holstebro, de norske mestre fra Arendal og det stærke kroatiske hold, Nexe. 
 
Onsdag  24. august spiller vi i Silkeborg mod Bjerringbro-Silkeborg, og de to hold mødes igen fredag 26. august til Jutlander Bank Cup i Jutlander Bank Arena, hvor det stærke svenske hold, Redbergslids IK, er det tredje hold.
 
Sidste test-kamp er fredag 2. september, når vi møder det nyoprykkede liga-hold Randers HK i Løgstør.
 
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...