pokaler_header_new

Niclas Barud: Spilletid gavner landsholdschancen

24 år, 1,96 meter og ca. 100 kilo svensk forsvarsklippe. Niclas Barud, landsholdsspiller, ny på holdet i denne sæson og allerede en vigtig spiller i truppen. Klassisk svensk forsvarsspiller med hårde tacklinger og stærk i paradespillet. Fokuseret, seriøs og som person rolig og afbalanceret både på og uden for banen. 

Barud var fra starten af sæsonen krumtap i forsvaret sammen med Jacob Bagersted, men efter dennes knæ-skade for godt en måned siden har Barud også overtaget pladsen på stregen i angrebet. Med stor succes. En scoringsprocent på næsten 100 og 29 mål.

Niclas Barud er klar til 60 minutter på banen igen på mandag kl. 19.30, når Århus Håndbold kommer på besøg i Gigantium.

– Vi er inde i en god periode med en række sejre på stribe, og det er vigtigt, at vi fastholder momentum, så vi holder trit med de øvrige tophold. Jeg kommer til at kende mine medspillere bedre og bedre for hver kamp. Den danske liga er stærk, og hvis man ikke rammer topniveauet hver gang, så kommer kommer man i problemer mod alle hold. 

– Der er jo et fantastisk publikum i Gigantium, og det giver noget ekstra at spille for flere end 3.000 tilskuere hver gang, vi er på hjemmebane – f.eks. i forhold til i lørdags i Horsens, hvor der kun var godt 300 tilskuere i en flot arena med plads til 3.000 tilskuere, siger Niclas Barud. 

Den stærke svensker er også bevidst om, at den megen spilletid gavner hans chance på det svenske landshold.

– Det er klart, at det gavner min chance på landsholdet at spille fuld tid i begge ender af banen, men der er hård konkurrence om pladserne på landsholdet. Der er flere rutinerede spillere foran mig, men nu må vi se, hvorledes situationen er, når vi mødes med landsholdet umiddelbart efter nytår, siger Barud, der p.t. er noteret for 20 A-landskampe. 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...