MicrosoftTeams-image (3)

Niklas Landin ude af torsdagens semifinale

En undersøgelse mandag eftermiddag har vist, at øjenskaden hos landsholdsmålmanden endnu ikke er helet i tilstrækkelig grad.

Konkret er der tale om en blødning på højre nethinde, der opstod efter et hændeligt uheld i forbindelse med Herreligakampen mod Bjerringbro-Silkeborg den 5. maj.

Dagens undersøgelse afslørede således, at skaden endnu ikke helet i en grad, der gør det muligt for Landin at deltage i torsdagens semifinale mod Skjern Håndbold.

– Det er endnu uvist hvornår Landin igen er kampdygtig, da det afhænger af helingsprocessen. Når det er sagt, så følger vi selvfølgelig tingene meget tæt og krydser fingre for, at han er kampdygtig igen i løbet af kort tid, siger Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen.

Aalborg Håndbold spiller på hjemmebane første semifinale i Herreligaen mod Skjern Håndbold torsdag aften kl. 20.30 i Sparekassen Danmark Arena.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse