MicrosoftTeams-image (3)

Nikolaj J. før EM: Danmark er klar favorit på hjemmebane

Cheftræner Nikolaj Jacobsen har sendt fire spillere til de sidste EM-forberedelser og yderligere fire spillere fra truppen er stand by som reserver.  
 
Mads Mensah Larsen, der ikke er med i Golden League på grund af den skade, han pådrog sig ved træningen nytårsdag,  repræsenterer Danmark med Jacob Bagersted, Morten Slundt og Marcus Mørk blandt Wilbeks reserver. Ole Erevik og Håvard Tvedten er med for Norge, mens Johan Jakobsson er blandt Sveriges udvalgte med Niclas Barud blandt reserverne. 
 
Nikolaj Jacobsen er igen udtaget til TV 2s trup til EM og er klar som ekspert i studiet allerede fra optaktsturneringen Golden League i Paris 4.-6. januar med deltagelse af Danmark, Norge, Frankrig og Qatar. 
 
Vi har talt med ekspert Jacobsen inden afrejsen til den franske hovedstad. 
 
– Hvem bliver Europamester?
 
– Danmark. Vi er storfavorit på hjemmebane. Med Kroatien som værste konkurrent og med Frankrig og Spanien på de næste pladser. Spanien er svækket af at måtte undvære Sterbik i målet, mens det er afgørende for Frankrig, om Thierry Ohmeyer bliver klar i målet efter sin albue-operation. 
 
– Overraskelser i turneringen?
 
– Nej, jeg tror, vi skal regne med de sædvanlige hold helt fremme. Desværre tror jeg, at det spillemæssige niveau vil falde jo længere frem vi kommer i turneringen, fordi spillerne bliver mere og mere slidte. Det er de samme spillere, der spiller næsten fuld tid i deres respektive klubber, og deres niveau falder på et tidspunkt. Jeg synes derfor også, at man seriøst skal overveje at droppe nogle af slutrunderne, så spillerne ikke går helt ned, og spillet bliver dårligere. 
 
– Nye profiler, der dukker op. 
 
– Nej, desværre ikke. Det bliver de allerede kendte profiler, der markerer sig på de enkelte hold. 
 
– Norge og Sverige??
 
– Norge får det svært i deres pulje i Gigantium. De er i en spændende, men meget vanskelig pulje, men jeg håber, at Ole og Håvard  klarer sig videre til mellemrunden, hvor de så skal til Herning og møde hold fra Danmarks pulje. 
 
– Jeg spår Sverige gode muligheder for at gå videre, men så slutter det også for dem, når de krydses med puljen med blandt andre Frankrig og Kroatien. 
end of season sale

End-of-season-sale er nu i gang!

Gør et kup på en lang række merchandise-produkter på vores store udsalg! Klik forbi webshoppen med det samme og spar på alle disse produkter MH24-puden – førpris 199 kr., nu...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...

Håndbold i verdensklasse