MicrosoftTeams-image (3)

Nikolaj J.: SønderjyskE bevæger sig mod toppen af ligaen

– Vi skal møde et meget stærkt hold, der bygger på sæson for sæson og efterhånden skal regnes som et top seks hold i ligaen. De har skiftet en del ud på holdet til denne sæson og har fået flere erfarne spillere som f.eks. målmanden Anders Petersen, højre backen Simon Kristiansen, Andreas Toudahl og Claus Kjeldgaard. Samtidig er de to stregspillere, Anders Zacharissen og Magnus Gullerup stærkt spillende i begge ender af banen, og de er stærke på kontraer.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen har gjort sig de taktiske overvejelser før lørdagens udekamp i Sønderborg mod SønderjyskE, der efter ni spillerunder er på tredjepladsen med 14 point – to point foran os på en delt fjerdeplads.

Nikolaj Jacobsen kan glæde sig over at have trioen Marcus Mørk, Johan Jakobsson og Stig Bugge klar igen efter skader. Til gengæld er Buster Juul ude i nogle uger, og han afløses i truppen af U 18-spilleren Casper Holmen.

SønderjyskE har kun tabt til Skjern på hjemmebane i denne sæson, spillet uafgjort mod Århus og vundet over TMS og Mors-Thy Håndbold. Til gengæld har holdet vundet fire af fem udekamp og kun sat et enkelt point til ude mod Team Tvis Holstebro.

– Det er vigtigt for os at komme godt i gang igen efter pausen, og vi skal vinde i morgen. Vi er dog klar over, at der venter os en meget vanskelig opgave, siger Nikolaj Jacobsen.

Kampen byder også på en kamp i kampen på streg-positionen, hvor SønderjyskEs Anders Zachariassen er den mest scorede stregspiller i ligaen med 50 mål og en scoringsprocent på 76, mens Jacob Bagersted er på fjerdepladsen med 35 mål, men med en imponerende scoringsprocent på 90.
 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse