MicrosoftTeams-image (3)

Nikolaj J: VM-succesen fortsætter på dansk jord i næste uge

Mens cheftræner Nikolaj Jacobsen kommer med de sidste kommentarer i TV 2-studiet i Palau Sant Jordi i Barcelona, får han også tid til at tænke på sit eget hold og de kommende, spændende opgaver, der venter i de nærmeste dage. 

Nikolaj Jacobsen er allerede mandag eftermiddag tilbage ved træningen i Gigantium i Aalborg for at forberede holdet til Final4 i Aarhus i weekenden og braget mod KIF Kolding København tirsdag 5. februar kl. 20.00: 

– Dette er kæmpestort for dansk herrehåndbold – uanset udfaldet af finalen. Vi kan mærke euforien hjemme i Danmark helt herned til Barcelona, og resultaterne giver et medieløft og tilskuerløft for herrehåndbolden, som i høj grad også smitter af på klubhåndbolden, siger Nikolaj Jacobsen fra Barcelona.  

– Timinigen er jo perfekt med en stor begivenhed som INTERSPORT Final4 allerede næste weekend i Aarhus, hvor vi er fire stærke liga-hold, der mødes. Her skal flere af landsholdets profiler på banen, og så allerede tirsdag 5. februar spiller vi et brag af en kamp hjemme i Gigantium mod det stjernespækkede hold fra KIF Kolding København. Jeg er sikker på, at Joachim Boldsen skal hjem og træne hårdt, så han er klar til kampen i Aalborg, siger Nikolaj Jacobsen. 

– Jeg glæder mig til at komme hjem til træningen og spillerne igen, og det er positivt, at vi har vundet de to træningskampe, vi har spillet de seneste uger. Vi står over for en meget vanskelig semifinale i Aarhus på lørdag, hvor vi møder Skjern med Henrik Møllgaard og Kasper Søndergaard i storform. 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse