MicrosoftTeams-image (3)

Nikolaj Jacobsen efter dagens træning: Ved godt mod

Cheftræner Nikolaj Jacobsen sendte ved middagstid lørdag spillerne hjem efter den afsluttende træning med følgende konstattering: 

– Vi er ved godt mod. Det går hurtigt i håndbold, og vi skal hurtigt have vendt deres føring på to mål fra den første kamp til samlet føring i vores favør. Vi er klar over, at vi skal kæmpe for finale-pladsen i 60 minutter, for Mors-Thy lurer på deres chance og gør det godt.

– I forhold til den første semifinale i torsdag skal vi selv have mere tempo i spillet, og så skal vi stresse dem noget mere i deres angrebsspil. De spillede med meget lange angreb og fik lov til det.  Vi skal presse dem og stå mere kompakt i forsvaret, så vi også får flere redninger, siger Nikolaj Jacobsen. 

Cheftræneren har Tobias Aren helt ude af truppen på grund af den rygskade, der fortsat plager ham. Han erstattes i truppen af Simon Hald, der er tilbage efter at have været lejet ud til Team Vesthimmerland i 1. division.

Mors-Thy Håndbold vandt 25-23 i torsdags. Det vil sige, at vi skal vinde med flere end to mål, hvis de scorer flere end 23 mål. Hvis kampen slutter med sejr til os på 25-23 – altså samme cifre, som i torsdags, går man direkte til straffekast.  Kan vi holde dem på 22 eller færre, er det tilstrækkeligt for os at vinde med to mål. 

Spænding bliver der nok af i en totalt Gigantium Isarena, hvor der er plads til 4.600 tilskuere med den nuværende opstilling. 

EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Aleks Olah og Gøran Søgaard Johannessen

Returkamp mod Kolstad onsdag

Onsdag aften er der returopgør i Machineseeker EHF Champions League mod de norske mestre fra Kolstad, et opgør som Aleks Vlah her ser frem til. Efter lørdagens skuffende 30-30 resultat...
Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...

Håndbold i verdensklasse