pokaler_header_new

Nikolaj Jacobsen efter dagens træning: Ved godt mod

Cheftræner Nikolaj Jacobsen sendte ved middagstid lørdag spillerne hjem efter den afsluttende træning med følgende konstattering: 

– Vi er ved godt mod. Det går hurtigt i håndbold, og vi skal hurtigt have vendt deres føring på to mål fra den første kamp til samlet føring i vores favør. Vi er klar over, at vi skal kæmpe for finale-pladsen i 60 minutter, for Mors-Thy lurer på deres chance og gør det godt.

– I forhold til den første semifinale i torsdag skal vi selv have mere tempo i spillet, og så skal vi stresse dem noget mere i deres angrebsspil. De spillede med meget lange angreb og fik lov til det.  Vi skal presse dem og stå mere kompakt i forsvaret, så vi også får flere redninger, siger Nikolaj Jacobsen. 

Cheftræneren har Tobias Aren helt ude af truppen på grund af den rygskade, der fortsat plager ham. Han erstattes i truppen af Simon Hald, der er tilbage efter at have været lejet ud til Team Vesthimmerland i 1. division.

Mors-Thy Håndbold vandt 25-23 i torsdags. Det vil sige, at vi skal vinde med flere end to mål, hvis de scorer flere end 23 mål. Hvis kampen slutter med sejr til os på 25-23 – altså samme cifre, som i torsdags, går man direkte til straffekast.  Kan vi holde dem på 22 eller færre, er det tilstrækkeligt for os at vinde med to mål. 

Spænding bliver der nok af i en totalt Gigantium Isarena, hvor der er plads til 4.600 tilskuere med den nuværende opstilling. 

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...