MicrosoftTeams-image (3)

Nikolaj Jacobsen efter dagens træning: Ved godt mod

Cheftræner Nikolaj Jacobsen sendte ved middagstid lørdag spillerne hjem efter den afsluttende træning med følgende konstattering: 

– Vi er ved godt mod. Det går hurtigt i håndbold, og vi skal hurtigt have vendt deres føring på to mål fra den første kamp til samlet føring i vores favør. Vi er klar over, at vi skal kæmpe for finale-pladsen i 60 minutter, for Mors-Thy lurer på deres chance og gør det godt.

– I forhold til den første semifinale i torsdag skal vi selv have mere tempo i spillet, og så skal vi stresse dem noget mere i deres angrebsspil. De spillede med meget lange angreb og fik lov til det.  Vi skal presse dem og stå mere kompakt i forsvaret, så vi også får flere redninger, siger Nikolaj Jacobsen. 

Cheftræneren har Tobias Aren helt ude af truppen på grund af den rygskade, der fortsat plager ham. Han erstattes i truppen af Simon Hald, der er tilbage efter at have været lejet ud til Team Vesthimmerland i 1. division.

Mors-Thy Håndbold vandt 25-23 i torsdags. Det vil sige, at vi skal vinde med flere end to mål, hvis de scorer flere end 23 mål. Hvis kampen slutter med sejr til os på 25-23 – altså samme cifre, som i torsdags, går man direkte til straffekast.  Kan vi holde dem på 22 eller færre, er det tilstrækkeligt for os at vinde med to mål. 

Spænding bliver der nok af i en totalt Gigantium Isarena, hvor der er plads til 4.600 tilskuere med den nuværende opstilling. 

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse