MicrosoftTeams-image (3)

Nikolaj Jacobsen før Gorenje søndag: : Kampen skal vindes

– Vi havde en fin taktisk forberedelse til lørdagens træning. Først video og derefter træning i hallen. Alle er klar. Mads Mensah har fortsat problemer med sin overbelastede skulder, men han spiller.

Sådan lyder det fra cheftræner Nikolaj Jacobsen før søndagens Champions League-brag i Gigantium mod Gorenje Velenje fra Slovenien.

– Gorenje er et bedre sammenspillet hold i dag, end da vi vandt 30-25 dernede. Det bevises også af, at de fører den slovenske liga foran et stærkt hold som Celje, og vi er derfor forberedte på, at det bliver en svær kamp, som formentlig først finder sin afgørelse inden for de sidste 10 minutter, siger Nikolaj Jacobsen.

– Vi skal have styr på playmaker Stas Skube, der styrer angrebsspillet, og som selv går direkte mod mål – ofte efter at have sat sine direkte modspillere af med et fanastisk fodskifte. Han er desuden ofte spilleren, der fører boldene frem i deres kontraspil, hvor især højre fløjen Sostaric er hurtig. Ellers er det primært venstre backen Klemen Cehte, vi skal have styr på, siger Nikolaj Jacobsen.

Med mindst ét point er vi sikre på tredjepladsen i puljen, men det tilfredsstiller ikke cheftræneren.

– Vi skal vinde, så vi ikke er afhængige af andre resultater i puljen, siger han. Det vil være dejligt at få det på plads, så vi kan koncentrere os helt om ligaen i de næste kampe, men det bliver en svær kamp i morgen.

Kampen spilles kl. 14.15 i Gigantium, og det er fortsat muligt at købe billet på www.aalborghaandbold.dk

20231123_Veszprem-Celje_17_Lukas_Sandell

Værd at vide om Telekom Veszprém HC

Bliv klogere på torsdagens ungarske modstander i Champions League kvartfinalen. Vidste du således at… Telekom Veszprém besejrede i fredags på hjemmebane den mangeårige ærkerival Pick Szeged 36-27 i topopgøret i...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...

Håndbold i verdensklasse