MicrosoftTeams-image (3)

Nikolaj Jacobsen før Gorenje søndag: : Kampen skal vindes

– Vi havde en fin taktisk forberedelse til lørdagens træning. Først video og derefter træning i hallen. Alle er klar. Mads Mensah har fortsat problemer med sin overbelastede skulder, men han spiller.

Sådan lyder det fra cheftræner Nikolaj Jacobsen før søndagens Champions League-brag i Gigantium mod Gorenje Velenje fra Slovenien.

– Gorenje er et bedre sammenspillet hold i dag, end da vi vandt 30-25 dernede. Det bevises også af, at de fører den slovenske liga foran et stærkt hold som Celje, og vi er derfor forberedte på, at det bliver en svær kamp, som formentlig først finder sin afgørelse inden for de sidste 10 minutter, siger Nikolaj Jacobsen.

– Vi skal have styr på playmaker Stas Skube, der styrer angrebsspillet, og som selv går direkte mod mål – ofte efter at have sat sine direkte modspillere af med et fanastisk fodskifte. Han er desuden ofte spilleren, der fører boldene frem i deres kontraspil, hvor især højre fløjen Sostaric er hurtig. Ellers er det primært venstre backen Klemen Cehte, vi skal have styr på, siger Nikolaj Jacobsen.

Med mindst ét point er vi sikre på tredjepladsen i puljen, men det tilfredsstiller ikke cheftræneren.

– Vi skal vinde, så vi ikke er afhængige af andre resultater i puljen, siger han. Det vil være dejligt at få det på plads, så vi kan koncentrere os helt om ligaen i de næste kampe, men det bliver en svær kamp i morgen.

Kampen spilles kl. 14.15 i Gigantium, og det er fortsat muligt at købe billet på www.aalborghaandbold.dk

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse