pokaler_header_new

Nikolaj Jacobsen: Glæder os til at spille i Gigantium igen

– Det bliver dejligt at spille  i Gigantium igen. Det er snart en måned siden, vi sidst spillede kamp på hjemmebane, og jeg håber, at vi får den sædvanlige opbakning fra jer på lægterne.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen har rettet tankerne og taktikken mod hjemmekampen mod Århus Håndbold mandag 26. november kl. 19.30. Han kan se tilbage på otte sejre på stribe, heraf de syv i ligaen – og to sejre på udebane over Ribe-Esbjerg og Skanderborg siden den seneste hjemmekamp mod Mors-Thy Håndbold i Gigantium. 

Sejrene har bragt os op på en delt tredjeplads, inden vi runder første runde af med at møde Århus og TMS Ringsted. 

Modsat os har Århus Håndbold haft problemer med at få sat point ind på kontoen. Senest med nederlag til Viborg HK og Ribe Esbjerg. 

– Det er ikke det bedste tidspunkt at møde Århus, siger Nikolaj Jacobsen. De er på desperat point-jagt, og med de mange rutinerede spillere på holdet skal de nok få skuden vendt. Vi vil dog gøre alt for, at det sker på mandag, for vi går benhårdt efter at bevare positionen på tredjepladsen, så vi kan ikke tåle at tabe. 

– Med otte sejre i træk synes jeg, at spillerne fortjener at spille for et fyldt Gigantium, så jeg håber, at publikum møder talstærkt op på mandag. Det giver altid noget ekstra til spillerne, når der er gang i den i Gigantium, siger Nikolaj Jacobsen. 

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...