MicrosoftTeams-image (3)

Nikolaj Jacobsen og Morten Bjerre den nye træner-duo fra næste sæson

Den 40-årige tidligere landsholdsspiller og top-spiller i THW Kiel, Nikolaj Jacobsen, bliver ny cheftræner i Aalborg Håndbold fra 1. juli i år. Han får sin tidligere landsholdskollega, Morten Bjerre, 39 år, ved sin side som assistenttræner.

Aalborg Håndbold har indgået en tre-årig aftale med de to trænere, som afløser cheftræner Robert Hedin, der vender hjem til Norge for at fortsætte som norsk landstræner, og assistenttræner Morten Secher.

– Med Nikolaj Jacobsen som cheftræner og Morten Bjerre som assistenttræner får vi to kapaciteter til at stå i spidsen for vort hold. De kommer begge med stor håndboldmæssig indsigt, egen erfaring fra store karrierer og erfaring fra træner-job på højt niveau de seneste år. De ved, hvad der kræves for at være med i toppen af dansk og europæisk håndbold, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.

– Aalborg Håndbold er en topklub med et stærkt mandskab, et godt set-up og en fantastisk tilskuer-opbakning i Gigantium. Derfor er det et ønske-job for mig, og jeg glæder mig til at komme i gang. Vi skal bygge videre på det stærke fundament, der allerede er på holdet, og så er jeg sikker på, at der venter mange gode resultater og store håndbold-oplevelser forude, siger Nikolaj Jacobsen, der kommer til Aalborg Håndbold efter fem sæsoner som assistenttræner i Bjerringbro-Silkeborg og tre sæsoner som spillende assistenttræner for Viborg HKs herrer.

Nikolaj Jacobsen har vundet tre danske mesterskaber og tre pokaltitler med GOG, spillede i THW Kiel i seks sæsoner fra 1998, hvor han bl.a. var med til at vinde tre tyske mesterskaber, to pokaltitler, EHF Cup-vinder 2002 og 2004 og var i Champions League-finalen i 2000. Han har spillet 139 landskampe for Danmark og scoret 552 mål som venstre fløj.

Morten Bjerre, 39 år, er noteret for knap 200 landskampe, og spillede en årrække i Flensburg-Handewitt, THW Kiel og HSV Hamburg, inden han i 2004 kom til Viborg HK som spiller og senere som spillende assistenttræner. Han er i denne sæson assistenttræner i Skjern Håndbold.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse