MicrosoftTeams-image (3)

Nikolaj Jacobsen: Otte point for at gå videre i CL

Vores kamp mod Naturhouse La Rioja søndag kl. 17.00 i Gigantium fuldender anden spillerunde i pulje D i VELUX EHF Champions League. De tyske storhold, HSV Hamburg og SG Flensburg-Handewitt har ghelt som ventet lagt sig i spidsen – begge med to sejre i to kampe.

Hans LIndberg, Henrik Toft Hansen og Marcus Cleverly vandt i aftes et rigtigt mål-origie mod Gorenje Velenje med 41-32 efter tysk føring på 21-13 ved pausen.

Gorenje Velenje har to point efter sejren over Drott i første runde, mens svenskerne har tabt begge kamp. Stillingen indikerer derfor tydeligt og klart, hvor vigtig kampen mod spanierne er på søndag.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen:

– Jeg har hele tiden regnet med, at vi skal have otte point for at gå vindere som nummer tre eller fire i puljen. Det indebærer, at vi skal vinde de rigtige kampe på hjemmebane og så forhåbentligt nappe en udesejr. Kampen mod Naturhouse La Rioja er en af de hjemmekampe, vi helst skal vinde, men jeg er sikker på, at de har gjort samme regnestykke. Det bliver en vanskelig opgave på søndag, og jeg håber på maksimal opbakning af vores trofaste tilskuere, så vi for alvor kan lægge pres på.

Du kan stadig nå at komme billet til kampen på www.aalborghaandbold.dk – og har du lyst til at spse i Carlsberg Caf´´en før kampen, så kan du bestille en Håndbold-menu på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events.

 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...
arena-veszprem

Flyv med os til kvartfinalen i Veszprém!

Kom med Aalborg Håndbold og Rejsechefen til Champions League kvartfinalen i Veszprém! Nu har du mulighed for at rejse med holdet med privatfly til den vigtige kvartfinale i Veszprém. Afrejse...

Håndbold i verdensklasse