pokaler_header_new

Nikolaj Jacobsen: Otte point for at gå videre i CL

Vores kamp mod Naturhouse La Rioja søndag kl. 17.00 i Gigantium fuldender anden spillerunde i pulje D i VELUX EHF Champions League. De tyske storhold, HSV Hamburg og SG Flensburg-Handewitt har ghelt som ventet lagt sig i spidsen – begge med to sejre i to kampe.

Hans LIndberg, Henrik Toft Hansen og Marcus Cleverly vandt i aftes et rigtigt mål-origie mod Gorenje Velenje med 41-32 efter tysk føring på 21-13 ved pausen.

Gorenje Velenje har to point efter sejren over Drott i første runde, mens svenskerne har tabt begge kamp. Stillingen indikerer derfor tydeligt og klart, hvor vigtig kampen mod spanierne er på søndag.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen:

– Jeg har hele tiden regnet med, at vi skal have otte point for at gå vindere som nummer tre eller fire i puljen. Det indebærer, at vi skal vinde de rigtige kampe på hjemmebane og så forhåbentligt nappe en udesejr. Kampen mod Naturhouse La Rioja er en af de hjemmekampe, vi helst skal vinde, men jeg er sikker på, at de har gjort samme regnestykke. Det bliver en vanskelig opgave på søndag, og jeg håber på maksimal opbakning af vores trofaste tilskuere, så vi for alvor kan lægge pres på.

Du kan stadig nå at komme billet til kampen på www.aalborghaandbold.dk – og har du lyst til at spse i Carlsberg Caf´´en før kampen, så kan du bestille en Håndbold-menu på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events.

 

681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...