MicrosoftTeams-image (3)

Nikolaj Jacobsen: SønderjyskE er altid farlige

Tegningen er der til en ny, stor aften i Gigantium, når SønderjyskE kommer på besøg fredag kl. 19.30. Der bliver tætpakket på lægterne med op mod 4.000 tilskuere, og de to hold er garanti for høj intensitet og underholdende spil i 60 minutter.

Har du endnu ikke sikret dig billet til kampen, kan du gøre det på www.aalborghaandbold.dk.

– SønderjyskE har et godt og homogent hold med forholdsvis stor bredde, og træner Morten Henriksen er god til at benytte sig af netop holdets bredde i løbet af kampen. De spiller med højt tempo i samtlige 60 minutter og kæmper hårdt for at komme i slutspillet for første gang i klubbens historie, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen.

– Vi ser først og fremmest på vort eget spil og satser på at fortsætte de gode takter, vi har vist i de seneste tætte kampe to gange mod Skjern og mod KIF Kolding. Vi skal lukke af i forsvaret og være skarpe i angrebet, så vi undgår at begå for mange fejl, som giver SønderjyskE mulighed for kontra-spillet, hvor de er rigtig stærke, siger Nikolaj Jacobsen.

Cheftræneren håber, at Johan Jakobsson når at blive klar til kampen efter sin ryg-skade, ligesom både Johan Sjöstrand og Tobias Aren meldes klar igen efter nogle dage med influenza.

Hos SønderjyskE har højre backen Rune Ohm haft en flot sæson og er holdets suveræne topscorer, ligesom Martin Lysdal Hansen og Mikkel Ibsen har været stærkt spillende. Holdets målmand, René Villadsen, er også kendt for at have kampe, hvor han lukker helt af i målet.

Vi vandt første opgør i Sønderborg med 27-26 – efter et meget tæt kamp, og vi skal være helt klar og spille op til vort bedste for at gentage sejren, så vi kan tilbageerobre flerdepladsen, som Team Tvis Holstebro overtog onsdag aften med sejren over Mors-Thy Håndbold.

20231123_Veszprem-Celje_17_Lukas_Sandell

Værd at vide om Telekom Veszprém HC

Bliv klogere på torsdagens ungarske modstander i Champions League kvartfinalen. Vidste du således at… Telekom Veszprém besejrede i fredags på hjemmebane den mangeårige ærkerival Pick Szeged 36-27 i topopgøret i...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...

Håndbold i verdensklasse