MicrosoftTeams-image (3)

Nikolaj Jacobsen: Vi skal finde recepten fra Kolding-kampen

– Vi skal forsøge at kopiere opskriften fra kampen mod KIF Kolding København for et par uger siden. Godt forsvars- og målmandsspil og med koncentreret spil i angrebet, hvor vi vælger de rigtige løsninger. Og så skal vi være skarpere de sidste 10 minutter, end vi var mod Kolding. 

Cheftræner Nikolaj Jacobsen gør klar til et nyt top-brag i Gigantium lørdag kl. 14.30 mod sin tidligere klub, Bjerringbro-Silkeborg, hvor han var assistenttræner i fem sæsoner før skiftet til Aalborg. 

– Vi forsøger at vinde med de ressourcer, vi har nu har med en skadesplaget trup, men BSV er i nogenlunde samme situation som os med Jannick Green, Mathias Madsen og Benjamin Jacobsen ude med skader. Vi er uden Tobias Aren, Marcus Mørk og Stig Bugge, mens både Morten Slundt og Jacob Bagersted trækkes med henholdsvis lysken-skade og fod-skade, siger Nikolaj Jacobsen. 

– Jeg glæder mig til, at vi kommer en måned længere frem, så vi forhåbentligt har flere spillere til rådighed til både træning og kamp. Men såden er situationen nu engang, og vi tager udfordringerne, som de kommer. 

Cheftræneren ser også frem til gensynet med Kristian Kjelling.

– Der er ingen tvivl om, at Kristian er ekstra sat op til netop denne kamp. Vi ved, at han er en dygtig spiller,  og meget af deres spil er bygget op omkring ham, siger cheftræneren, der også er klar til at holde vågent øje med unge Theis Baagøe og Nikolaj Øris Nielsen, der begge har været i startopstillingen i de seneste kampe. 

Kampen fløjtes i gang lrdag kl. 14.30 i Gigantium af dommerne Per Olesen og Claus Gramm Pedersen. 

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse