MicrosoftTeams-image (3)

Nikolaj Jacobsen: Vi skal gentage sejren i Holstebro

Det er ikke mere end godt to uger siden, vi sidste spillede på udebane i Holstebro, hvor vi vandt 26-21 i 1/8 finalen i pokalturneringen efter føring på 12-9 ved pausen.

I morgen, tirsdag kl. 18.30 løber vi igen på banen i Gråkjær Arena mod Team Tvis Holstebro. Nu gælder det opgøret i ligaen – og et vigtigt et af slagsen. Vi skal gentage sejren fra sidst.

– Vi er forberedte på en vanskelig kamp, siger cheftræner NIkolaj Jacobsen, der i fredags var i Skive og så Team Tvis Holstebro vinde 27-22. Jeg er ikke i tvivl om, at Klavs Bruun Jørgensen har et eller andet i ærmet for at ændre noget i forhold til pokalkampen, men vi har også lært af kampen i Holstebro.  Jeg tror på en meget lige kamp, men vi skal vinde igen for at sætte yderligere to point på kontoen.

Siden pokalkampen har begge hold indledt ligaen med to kampe. Vi har vundet over Skive og tabt til Skjern, mens Team Tvis Holstebro har vundet over både Århus Håndbold og Skive.

Team Tvis Holstebro må i forhold til pokalkampen undvære Jacob Green, der er blevet opereret i hoften. Han spillede 2. halvleg af pokalkampen og var som sædvanlig en vigtig brik i holdets offensive forsvar.

I forhold til pokalkampen har vi Johan Sjöstrand på holdkortet som makker til Ole Erevik i målet.

Kampen fløjtes i gang kl. 18.30 af Mads Hansen og Martin Gjeding og vises på TV 2 Sport.

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse