MicrosoftTeams-image (3)

Nikolaj Læsø er solgt til Porto

 
FC Porto har købt Nikolaj Læsø fri af sin kontrakt, og han skifter dermed til de portugisiske mestre efter indeværende sæson.
 
25-årige Nikolaj Læsø kom til klubben tilbage i sommeren 2020, hvor han skiftede fra det daværende Århus Håndbold. Hidtil er det blevet til 95 kampe og 367 mål i Aalborg-trøjen, hvor han har været med til at vinde en DM-titel og to Super Cup-titler.
 
I landsholdsregi fik han debut på A-landsholdet i januar 2021, hvor han også var en del af den danske trup, der sikrede sig VM-guldet. På den internationale scene har han også udmærket sig i klubregi, og han var i sidste sæson vores CL-topscorer, hvor vi opnåede en historisk andenplads i EHF Champions League.
 
Det er både en ærgerlig men også forstående direktør, der sætter ord på Nikolaj Læsøs kommende skifte.
 
– Nikolaj har gennemgået en fantastisk udvikling her i klubben, og vi ser ham som en vigtig brik, vi gerne ville have beholdt. På den anden side har han over for os ytret ønske om et udlandseventyr – og da vi fik vores krav indfriet, ville vi ikke stå i vejen for, at han til sommer kan prøve sig af på en ny håndboldscene, siger direktør Jan Larsen.
 
Hovedpersonen selv trives i klubben men er samtidigt klar på nogle helt nye udfordringer.
 
– Tiden i Aalborg har været helt fantastisk for mig, og det er den stadigvæk. Jeg har dog altid drømt om at komme til udlandet for at prøve en ny kultur og starte et anderledes håndboldkapitel. Timingen for dette passede nu, og jeg glæder mig til de nye udfordringer til sommer. Men først og fremmest er jeg fortsat topmotiveret for at slutte denne sæson med flere titler i Aalborg Håndbold, og så håber jeg, det er på gensyn og ikke et farvel med klubben og de fantastiske fans, siger Nikolaj Læsø. 
 

vlcsnap-2023-10-01-18h29m00s640

Hvem er Fabian Norsten?

Mød vores nye svenske målvogter og hør blandt andet hvad han synes om Aalborg, hvordan han kom i gang med håndbolden som lille, og hvilke ambitioner han har. Sse hele...
GOG3 Landin

Aalborg Håndbold storsejrede over mestrene

Niklas Landin leverede 17 redninger da Aalborg Håndbold på en fantastisk anden halvleg udraderede GOG med hele 33-23 lørdag eftermiddag. Efter onsdagens skuffende nederlag i Ungarn mod Pick Szeged, skulle...
mølle-szeged

Møllgaard: Nu venter en anden turnering og en anden kamp

Lørdag eftermiddag venter et nyt topbrag i Herreligaen, denne gang på udebane mod rivalerne fra GOG. Læs optakt til kampen med Henrik Møllgaard. Efter et skuffende nederlag til OTP Bank...

Håndbold i verdensklasse