MicrosoftTeams-image (3)

Nilsson: Vi vil have revanche mod Szeged

Aalborg Håndbold står onsdag aften overfor OTP Bank Pick Szeged i tredjesidste spillerunde i puljespillet i Machineseeker EHF Champions League. Lukas Nilsson vil revanchere nederlaget fra sæsonens første møde med ungarerne.

Søndag eftermiddag måtte Aalborg Håndbold indkassere en stor skuffelse, da finalen ved Santander Final4 blev tabt, men hvordan lægger man skuffelsen bag sig?

– Vi har et meget tæt program i disse uger og selvom vi selvfølgelig var skuffede over kampen i søndags, så er det nu vi skal vise at vi er professionelle, så det er vigtigt at vi nu ser fremad og fokuserer på næste vigtige opgave. Samtidig synes jeg, at det er godt at der kommer en ny kamp så kort tid efter, så vi hurtigt kan komme i aktion igen, forklarer svenske Lukas Nilsson tirsdag eftermiddag til aalborghaandbold.dk.

Første opgør mod OTP Bank Pick Szeged endte med et nederlag på 34-27 tilbage i september måned. Siden da har ungarerne holdt sig godt til i den tætte pulje A, hvor man inden onsdagens kamp blot er ét point fra den kvartfinalegivende andenplads som Aalborg Håndbold p.t. indtager.

– Der er ingen tvivl om, at det er et meget fysisk hold med mange rutinerede spillere vi skal op i mod. Jeg forventer det bliver en hård kamp med to fysiske forsvar i begge ender af banen. Vi skal være klar på deres gode, store stregspillere og vi ved at det især gælder deres store profil Bence Bánhidi. Kan vi stoppe ham, har vi vundet meget.

– Til gengæld ved vi også, at den megen fysik og tyngde de har, betyder at vi har muligheder hvis vi kan komme ud at løbe med dem, så det skal vi selvfølgelig gå efter.

– Jeg forventer dog også, at man vil kunne mærke på kampen, at begge hold har noget på spil. For vores vedkommende kan man sige, at alle kampe fra nu af og indtil midten af marts, i både den hjemlige liga og Champions League, kommer til at være meget afgørende for vores videre vej i begge turneringer, vurderer Lukas Nilsson videre og giver også sit bud på hvad der, i forhold til søndagens nederlag, skal forbedres hvis der skal hentes to point onsdag aften.

Man kan næsten sige, at den opbakning vi får fra vores fans, er som at spille i en mand i overtal hele kampen. Vi elsker at spille her og er stærke på hjemmebane, netop på grund af vores fans.

– Det blev lidt for meget duelspil i søndags, så jeg ser gerne at vi bruger bredden mere og får fløjspillerne sat mere i scene, så vi bliver mere uforudsigelige for deres forsvar, lyder det videre fra den hårdtskydende svensker, der glæder sig til at være tilbage foran et talstærkt publikum i Sparekassen Danmark Arena, hvor fansenes opbakning spiller en stor rolle.

– Ingen tvivl om det, det betyder utroligt meget for os. Man kan næsten sige, at den opbakning vi får fra vores fans, er som at spille i en mand i overtal hele kampen. Vi elsker at spille her og er stærke på hjemmebane, netop på grund af vores fans. Så vi er glade for at de næste par kampe her også skal spilles i Sparekassen Danmark Arena, afslutter Lukas Nilsson, der sammen med holdkammeraterne står klar til kamp kl. 18.45 onsdag aften.

Der er endnu få ledige billetter til kampen, find dine pladser via linket herunder.

Santander CUP kvartfinale Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold Foto: Henrik Hansen

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp. Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...

Håndbold i verdensklasse