MicrosoftTeams-image (3)

Niveauet skal hæves betydeligt i topkampen fredag i Gigantium

– Det var glædeligt med to point i Skanderborg. God moral mod slutningen af kampen til trods for halv-dårligt spil. Der er dog ingen tvivl, om at vi skal steppe mindst et par niveauer op til kampen på fredag i Gigantium mod Team Tvis Holstebro.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen er nøgtern og ved, hvilken vanskelig opgave træner-teamet og hele holdet står for mod Team Tvis Holstebro.

Kampens store betydning afspejles klart af stillingen i ligaen, hvor KIF Kolding København fører med 33 point foran Skjern Håndbold med 32 point, vi har 31 point på tredjepladsen, og Team Tvis Holstebro er nummer fire med 30 point. Derfra er der et sprind på tre point ned til GOG på tredjepladsen, så meget tyder på, at disse fire hold skal kæmpe om fordelingen af de point, der kommer med over i slutspillet. Mens vi møder Team Tvis Holstebro fredag kl. 19.00, så spiller Skjern og Kolding mod hinanden lørdag.

– I kampen mod Skanderborg fik vi både Marcus Mørk og Nicolai Nygaard Pedersen bragt i spil, og nu skal vi finpudse spillet ved dagens træning. Jeg forudser en intens kamp mod Team Tvis Holstebro, der har en bred trup, og som har et stærkt offensivt og aggressivt forsvar med to stærke keepere, siger Nikolaj Jacobsen, der har revanche til gode efter et nederlag på 31-23 i Holstebro i oktober.

Team Tvis Holstebro er uden veteranen Søren Hansen, der er blevet opereret i knæet.

Ikke færre end 3.700 tilskuere har allerede sikret sig billet til kampen, så er der er basis for maksimal opbakning og gensyn med holdet efter fire ugers kamppause. Det er fortsat muligt at sikre sig billet til kampen her på hjemmesiden.

Kampen fløjtes i gang kl. 19.00, og EM-dommerne Martin Gjeding og Mads Hansen, passer fløjterne.
 

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse