MicrosoftTeams-image (3)

Nøddesbo ser frem til kamp i Aalborg – og flere år i Barcelona

Mens Jesper Nøddesbo, Karabatic og de øvrige stjerner på FC Barcelonas mandskab lørdag ved 15-tiden letter fra lufthavnen i Barcelona i eget fly med kurs mod Aalborg Lufthavn, så lagde Nøddesbos tidliogere landsholdskammerat, Jesper Jensen, sidste hånd på hjemmeholdets forberedelser til 1/8-finalen i Champions Leagu søndag kl. 16.50 i Jutlander Bank Arena. 

FC Barcelona spillede tirsdag aften på hjemmebane i Liga Asobal og besejrede Sagunto med ikke mindre end 51-29 – Sagunto, der er nummer otte i den spanske liga. Vi satte Ribe-Esbjerg HH på plads med 26-18 foran godt 4.000 tilskuere i Jutlander Bank Arena. 

– Vi skal steppe yderligere op mod FC Barcelona. Det siger sig selv, men vi er på rette vej, og vi er klar til at give det spanske hold kamp til stregen. Så længe bolden er rund, er der altid en chance for at overraske. Vi går efter chance, der er, men er selvfølgelig godt klar over, at Barcelona er favoritter, siger cheftræner Jesper Jensen, der kan se frem mod maksimal opbakning fra et hjemmepublikum på 4.666 – totalt udsolgt. 

34-årige Jesper Nøddesbo, der er i gang med sin ottende sæson i FC Barcelona, glæder sig altid til at møde danske hold og komme et smut hjem og hilse på familien og vennerne i det jyske.

– Vi kommer efter sejren. Vort klare mål for denne sæson er at vinde Champions League, og det er den eneste turnering, hvor vi bliver udfordret. Niveauet i den spanske liga er ikke ret højt, og derfor vinder vi også alle kampe stort. 

– Jeg regner med at blive i Barcelona to-tre sæsoner endnu. Familien trives i byen, så vi nyder det, og kroppen viser endnu ingen tegn på, at det er tid til at stoppe, siger Jesper Nøddesbo. 

Du har i forbindelse med kampen mulighed for at købe en plakat med Nøddesbo og Håvard Tvedten – kan købes på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events og i merchandise-boden i forbindelse med kampen søndag. 

end of season sale

End-of-season-sale er nu i gang!

Gør et kup på en lang række merchandise-produkter på vores store udsalg! Klik forbi webshoppen med det samme og spar på alle disse produkter MH24-puden – førpris 199 kr., nu...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...

Håndbold i verdensklasse