MicrosoftTeams-image (3)

Nordjysk opgør i HTH Herreligaen

Onsdag aften spiller vi årets næstsidste kamp, når Mors-Thy Håndbold er modstanderen på udebane i HTH Herreligaen. Kampen starter kl. 20.00, og opgøret kan følges direkte på TV2 Sport med optakt fra kl. 19.30.

Der er to vigtige point på spil. I toppen kæmper vi for at holde trit med GOG, mens Mors-Thy i øjeblikket befinder sig på en 10. plads og dermed jagter point i kampen om en slutspilsplads.

Opgøret er samtidigt en kamp mellem to af de kommende Santander Final4 deltagere. Mors-Thy sikrede sig pladsen for godt en måned siden, og de har siden lidt fem nederlag i HTH Herreligaen, hvoraf de seneste tre blot er tabt med et enkelt mål.

Vi kommer ligeledes ind til kampen med et nederlag i bagagen fra weekendens kamp mod Ribe-Esbjerg og går dermed efter at komme tilbage på sporet med en sejr.

Vi jagter desuden revanche fra vores seneste udekamp mod Mors-Thy, hvor vi i oktober 2019 måtte se os slået i hvad, der endte med at blive vores eneste liganederlag i sidste sæson.

Der er altså masser på spil i Sparekassen Thy Arena onsdag aften, og du kan som nævnt følge det nordjyske opgør direkte på TV2 Sport fra kl. 19.30.  
 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...

Håndbold i verdensklasse