MicrosoftTeams-image (3)

Nordjysk opgør i HTH Herreligaen

Onsdag aften spiller vi årets næstsidste kamp, når Mors-Thy Håndbold er modstanderen på udebane i HTH Herreligaen. Kampen starter kl. 20.00, og opgøret kan følges direkte på TV2 Sport med optakt fra kl. 19.30.

Der er to vigtige point på spil. I toppen kæmper vi for at holde trit med GOG, mens Mors-Thy i øjeblikket befinder sig på en 10. plads og dermed jagter point i kampen om en slutspilsplads.

Opgøret er samtidigt en kamp mellem to af de kommende Santander Final4 deltagere. Mors-Thy sikrede sig pladsen for godt en måned siden, og de har siden lidt fem nederlag i HTH Herreligaen, hvoraf de seneste tre blot er tabt med et enkelt mål.

Vi kommer ligeledes ind til kampen med et nederlag i bagagen fra weekendens kamp mod Ribe-Esbjerg og går dermed efter at komme tilbage på sporet med en sejr.

Vi jagter desuden revanche fra vores seneste udekamp mod Mors-Thy, hvor vi i oktober 2019 måtte se os slået i hvad, der endte med at blive vores eneste liganederlag i sidste sæson.

Der er altså masser på spil i Sparekassen Thy Arena onsdag aften, og du kan som nævnt følge det nordjyske opgør direkte på TV2 Sport fra kl. 19.30.  
 

Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Patrick Wiecmach (4) Aalborg Håndbold

Wiesmach: Vi ved de kommer med alt de ejer og har

Lørdag eftermiddag går turen til Lemvig-Thyborøn, hvor hjemmeholdet er værter i 14. spillerunde i Herreligaen. Patrick Wiesmach ser her frem mod opgøret. Efter onsdagens thriller mod THW Kiel i Machineseeker...

Håndbold i verdensklasse