pokaler_header_new

Nordjysk opgør i HTH Herreligaen

Onsdag aften spiller vi årets næstsidste kamp, når Mors-Thy Håndbold er modstanderen på udebane i HTH Herreligaen. Kampen starter kl. 20.00, og opgøret kan følges direkte på TV2 Sport med optakt fra kl. 19.30.

Der er to vigtige point på spil. I toppen kæmper vi for at holde trit med GOG, mens Mors-Thy i øjeblikket befinder sig på en 10. plads og dermed jagter point i kampen om en slutspilsplads.

Opgøret er samtidigt en kamp mellem to af de kommende Santander Final4 deltagere. Mors-Thy sikrede sig pladsen for godt en måned siden, og de har siden lidt fem nederlag i HTH Herreligaen, hvoraf de seneste tre blot er tabt med et enkelt mål.

Vi kommer ligeledes ind til kampen med et nederlag i bagagen fra weekendens kamp mod Ribe-Esbjerg og går dermed efter at komme tilbage på sporet med en sejr.

Vi jagter desuden revanche fra vores seneste udekamp mod Mors-Thy, hvor vi i oktober 2019 måtte se os slået i hvad, der endte med at blive vores eneste liganederlag i sidste sæson.

Der er altså masser på spil i Sparekassen Thy Arena onsdag aften, og du kan som nævnt følge det nordjyske opgør direkte på TV2 Sport fra kl. 19.30.  
 

arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...