MicrosoftTeams-image (3)

Nordsjælland kommer på besøg

Efter en forrygende start på 2022 vil vi gøre kunsten efter, når Nordsjælland Håndbold kommer på besøg i Sparekassen Danmark Arena lørdag eftermiddag.

Vi er kommet godt tilbage fra landsholdspausen med tre sejre ud af tre mulige. Vi er derfor fulde af selvtillid før kampen mod oprykkerne. Onsdag var Felix Claar tilbage fra sygdom, og det blev en kamp mod Fredericia, hvor der blev spilletid til stort set hele truppen. En kamp der blev spillet på vores præmisser, og hvor sejren aldrig rigtig var i fare.

Vi ligger fortsat på en 2. plads med 31 point for 20 kampe. Efter vores sejr over Fredericia er nærmeste forfølger nu Skanderborg Aarhus Håndbold, som er fem point efter men med en kamp i baghånden.

Kampene falder på stribe i den kommende tid, men vores fulde fokus er nu rettet mod Nordsjælland Håndbold, som vi sidst mødte i starten af sæsonen på udebane. Denne kamp blev vundet 33-26 efter en pauseføring på 16-9, bl.a. grundet en velspillende Jesper Nielsen, som scorede seks mål på lige så mange forsøg i kampen. 

Nordsjælland ligger inden lørdagens opgør lige under nedrykningsstregen, med 11 point efter de første 18 opgør. De mødte Lemvig-Thyborøn i deres seneste kamp, som nordsjællænderne vandt 29-24. Der er fortsat spænding omkring nedrykningspladserne, da kun to point skiller 10.-14. pladsen. På 15. pladsen ligger Skive, som ligger tre point bag. De kommende kampe kan derfor blive afgørende for, hvilke to hold, der rykker direkte ned efter denne sæson, og Nordsjælland vil derfor gøre alt for at kæmpe sig til de to point.

Vi er uden korsbåndsskadede Sebastian Henneberg og Martin Larsen, ligeså Aron Pálmarsson, som endnu ikke er sin skade i læggen kvit.
Desuden er René Antonsen ude af lørdagens opgør, da han er ramt af Covid-19.

Kampen, som fløjtes i gang kl. 14.00, vises ikke på TV, men der er stadig billetter i salg.

Kom og støt drengene i Sparekassen Danmark Arena ved at købe billet her.

#KLARTILKAMP
 

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse