MicrosoftTeams-image (3)

Nordsjælland kommer på besøg

Efter en forrygende start på 2022 vil vi gøre kunsten efter, når Nordsjælland Håndbold kommer på besøg i Sparekassen Danmark Arena lørdag eftermiddag.

Vi er kommet godt tilbage fra landsholdspausen med tre sejre ud af tre mulige. Vi er derfor fulde af selvtillid før kampen mod oprykkerne. Onsdag var Felix Claar tilbage fra sygdom, og det blev en kamp mod Fredericia, hvor der blev spilletid til stort set hele truppen. En kamp der blev spillet på vores præmisser, og hvor sejren aldrig rigtig var i fare.

Vi ligger fortsat på en 2. plads med 31 point for 20 kampe. Efter vores sejr over Fredericia er nærmeste forfølger nu Skanderborg Aarhus Håndbold, som er fem point efter men med en kamp i baghånden.

Kampene falder på stribe i den kommende tid, men vores fulde fokus er nu rettet mod Nordsjælland Håndbold, som vi sidst mødte i starten af sæsonen på udebane. Denne kamp blev vundet 33-26 efter en pauseføring på 16-9, bl.a. grundet en velspillende Jesper Nielsen, som scorede seks mål på lige så mange forsøg i kampen. 

Nordsjælland ligger inden lørdagens opgør lige under nedrykningsstregen, med 11 point efter de første 18 opgør. De mødte Lemvig-Thyborøn i deres seneste kamp, som nordsjællænderne vandt 29-24. Der er fortsat spænding omkring nedrykningspladserne, da kun to point skiller 10.-14. pladsen. På 15. pladsen ligger Skive, som ligger tre point bag. De kommende kampe kan derfor blive afgørende for, hvilke to hold, der rykker direkte ned efter denne sæson, og Nordsjælland vil derfor gøre alt for at kæmpe sig til de to point.

Vi er uden korsbåndsskadede Sebastian Henneberg og Martin Larsen, ligeså Aron Pálmarsson, som endnu ikke er sin skade i læggen kvit.
Desuden er René Antonsen ude af lørdagens opgør, da han er ramt af Covid-19.

Kampen, som fløjtes i gang kl. 14.00, vises ikke på TV, men der er stadig billetter i salg.

Kom og støt drengene i Sparekassen Danmark Arena ved at købe billet her.

#KLARTILKAMP
 

TMS 3 Nilsson

Ny sejr fastholder Aalborg Håndbold på førstepladsen

Lukas Nilsson førte an med 11 scoringer, da TMS Ringsted lørdag eftermiddag blev sendt hjem fra Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 36-30. Aalborg Håndbold er dermed fortsat alene...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....

Håndbold i verdensklasse