MicrosoftTeams-image (3)

Norsk håneret til næste klub-træning i Gigantium

Det er Ole Erevik og Håvard Tvedten, der har håneretten over for Mads Mensah Larsen, når de tirsdag igen mødes i klubtræning i Gigantium.

Norge chokerede nemlig med en sejr på 32-26 over Danmark i den sidste kamp ved Golden League i Oslo. Det blev dog Danmark, der løb med den samlede sejr i turneringen efter sejre over Frankrig og Kroatien.

Ole Erevik begyndte i det norske mål, men blev skiftet ud efter ca. 20 minutter. Håvard Tvedten spillede det meste af 1. halvleg og scorede et enkelt mål.

Mads Mensah, der ligesom Håvard Tvedten spillede sin tredje landskamp på tre dage, spillede det meste af 2. halvleg og scorede to mål.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen har igen spillerne samlet til træning tirsdag. Ud over de ovennævnte spillere, der deltog i Golden League, var U 19-landsholdsspillerne, Simon Hald, Nikolai Nygaard Pedersen og Christian Jensen til træningssamling i sidste uge.

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Praktiske informationer til torsdag aftens Champions League-kamp

Bliv klædt på til aftenens kamp med praktiske informationer om opgøret mod Paris Saint-Germain. Billetter Kampen er helt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de...

Håndbold i verdensklasse