MicrosoftTeams-image (3)

Norsk håneret til næste klub-træning i Gigantium

Det er Ole Erevik og Håvard Tvedten, der har håneretten over for Mads Mensah Larsen, når de tirsdag igen mødes i klubtræning i Gigantium.

Norge chokerede nemlig med en sejr på 32-26 over Danmark i den sidste kamp ved Golden League i Oslo. Det blev dog Danmark, der løb med den samlede sejr i turneringen efter sejre over Frankrig og Kroatien.

Ole Erevik begyndte i det norske mål, men blev skiftet ud efter ca. 20 minutter. Håvard Tvedten spillede det meste af 1. halvleg og scorede et enkelt mål.

Mads Mensah, der ligesom Håvard Tvedten spillede sin tredje landskamp på tre dage, spillede det meste af 2. halvleg og scorede to mål.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen har igen spillerne samlet til træning tirsdag. Ud over de ovennævnte spillere, der deltog i Golden League, var U 19-landsholdsspillerne, Simon Hald, Nikolai Nygaard Pedersen og Christian Jensen til træningssamling i sidste uge.

 

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse