pokaler_header_new

Norsk håneret til næste klub-træning i Gigantium

Det er Ole Erevik og Håvard Tvedten, der har håneretten over for Mads Mensah Larsen, når de tirsdag igen mødes i klubtræning i Gigantium.

Norge chokerede nemlig med en sejr på 32-26 over Danmark i den sidste kamp ved Golden League i Oslo. Det blev dog Danmark, der løb med den samlede sejr i turneringen efter sejre over Frankrig og Kroatien.

Ole Erevik begyndte i det norske mål, men blev skiftet ud efter ca. 20 minutter. Håvard Tvedten spillede det meste af 1. halvleg og scorede et enkelt mål.

Mads Mensah, der ligesom Håvard Tvedten spillede sin tredje landskamp på tre dage, spillede det meste af 2. halvleg og scorede to mål.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen har igen spillerne samlet til træning tirsdag. Ud over de ovennævnte spillere, der deltog i Golden League, var U 19-landsholdsspillerne, Simon Hald, Nikolai Nygaard Pedersen og Christian Jensen til træningssamling i sidste uge.

 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...