MicrosoftTeams-image (3)

Norsk landsholdsfløj skifter til Aalborg Håndbold

 
Kristian Bjørnsen bliver fra sommeren 2021 ny mand i klubben, hvor den 32-årige højre fløj tiltræder på en 3-årig kontrakt.
 
Den norske fløjspiller slår i dag sine daglige folder i Bundesligaen for HSG Wetzlar, hvor han har spillet siden 2016. Igennem årene er det blevet til mere end 500 mål i den stærke tyske liga.
 
Derudover har Kristian Bjørnsen også været fast mand på holdkortet for det norske landshold i de seneste mange år. Han fik sin landsholdsdebut i 2012, og sidenhen er det blevet til 135 A-landskampe og 536 mål for Norge.
 
Direktør Jan Larsen glæder sig over tilgangen af nordmanden med det flotte internationale CV.
 
– Kristian er en utrolig dygtig spiller, der har været en profil på den internationale scene igennem en lang årrække. Han kommer til at bidrage med en masse erfaring, mens han samtidigt er en scoringssikker fløj, der også besidder store defensive kvaliteter, siger Jan Larsen.
 
– Jeg glæder mig virkelig meget til at trække den røde Aalborg-trøje over hovedet. Jeg har hørt mange positive ting om klubben fra mine landsmænd, og det er virkelig en interessant udvikling, klubben har været igennem. Det ser jeg frem til at blive en del af, og jeg er klar til at give mig 100% for at hjælpe Aalborg Håndbold med at indfri de spændende ambitioner, siger Kristian Bjørnsen.

FOTO: IHF
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse