pokaler_header_new

Norsk landsholdsfløj skifter til Aalborg Håndbold

 
Kristian Bjørnsen bliver fra sommeren 2021 ny mand i klubben, hvor den 32-årige højre fløj tiltræder på en 3-årig kontrakt.
 
Den norske fløjspiller slår i dag sine daglige folder i Bundesligaen for HSG Wetzlar, hvor han har spillet siden 2016. Igennem årene er det blevet til mere end 500 mål i den stærke tyske liga.
 
Derudover har Kristian Bjørnsen også været fast mand på holdkortet for det norske landshold i de seneste mange år. Han fik sin landsholdsdebut i 2012, og sidenhen er det blevet til 135 A-landskampe og 536 mål for Norge.
 
Direktør Jan Larsen glæder sig over tilgangen af nordmanden med det flotte internationale CV.
 
– Kristian er en utrolig dygtig spiller, der har været en profil på den internationale scene igennem en lang årrække. Han kommer til at bidrage med en masse erfaring, mens han samtidigt er en scoringssikker fløj, der også besidder store defensive kvaliteter, siger Jan Larsen.
 
– Jeg glæder mig virkelig meget til at trække den røde Aalborg-trøje over hovedet. Jeg har hørt mange positive ting om klubben fra mine landsmænd, og det er virkelig en interessant udvikling, klubben har været igennem. Det ser jeg frem til at blive en del af, og jeg er klar til at give mig 100% for at hjælpe Aalborg Håndbold med at indfri de spændende ambitioner, siger Kristian Bjørnsen.

FOTO: IHF
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...