MicrosoftTeams-image (3)

Norsten: Vi skal være klar fra start mod Kolding

Onsdag aften er Aalborg Håndbold tilbage på hjemmebanen i Sparekassen Danmark Arena, når KIF Kolding kommer på besøg til 7. runde i Herreligaen. Læs optakt med målmand Fabian Norsten.

Efter en uge med både nederlag og sejr, venter denne uges første af to kampe onsdag aften, hvor KIF Kolding er modstanderen.

– Jeg synes der er god stemning i truppen, og som helhed synes jeg stadig at vi udvikler os som hold og generelt spiller bedre og bedre. Selvfølgelig var det en skuffelse med nederlaget i Szeged, men man skal nok se det som et skridt tilbage og derefter to skridt frem.

– Forskellen på de to kampe er at vi rent taktisk rammer dagen meget bedre mod GOG, mens vi i Szeged blev lidt for defensive og ikke rigtig lykkedes med tingene. Alt i alt er vi dog meget positive og glæder os til en ny kamp i morgen, lyder vurderingen fra Fabian Norsten.

Onsdagens modstander fra KIF Kolding er ikke et hold som Norsten kender indgående, men den svenske målvogter ved præcis hvordan et hold i gæsternes position tænker.

– Nej det er rigtigt, jeg kender dem ikke så godt, men jeg ved at det er et hold der havde en god sæson sidst år. De har nok ikke fået den start på den nye sæson som de havde håbet på, men derfor tror jeg helt klart også, at det er et hold der i morgen vil gøre alt for at komme ud og bevise noget, og vil vende deres momentum.

– På den vis er det uden tvivl perfekt for dem, hvis de kan komme herop og tage point fra os, de kan kun overraske og det kan blive en fjer i hatten for dem hvis de lykkes med det. Derfor kan man også sige, at kampen for vores vedkommende kan være lidt af en fælde, for midt i et travlt program, hvor der også er europæiske opgør, må vi endelig ikke undervurdere dem, fortsætter Norsten, og har opskriften på nordjysk succes klar.

Vi har en klar tilgang til det at spille på hjemmebane, nemlig at ingen skal have noget med herfra.

– Det vigtigste for os er at være helt klar fra start, både mentalt men også i forhold til at matche deres fysik og den vilje som de uden tvivl kommer med. Kan vi gøre det, så ved vi at vi har et bedre spillende hold og nok skal klare os, men man kommer langt med fight i håndbold, så det er vigtigt vi er klar til at stå imod det de kommer med.

Onsdagens kamp er placeret i midten af tæt kampprogram, hvor seneste uge bød på to udekampe, inden også de kommende fire opgør efter onsdag alle afvikles på udebane. Derfor glæder Fabian Norsten sig også til at være tilbage i Sparekassen Danmark Arena igen.

– Vi har en klar tilgang til det at spille på hjemmebane, nemlig at ingen skal have noget med herfra. Samtidig er det selvfølgelig dejligt at vi også får mulighed for at spille på hjemmebane i en periode hvor der ellers er mange udekampe, så det er os der kan være med til at sætte stemningen og skal være dem der dikterer spillet, afrunder Fabian Norsten.

Onsdagens opgør afvikles kl. 19.30 i Sparekassen Danmark Arena, hvor vi samme aften har Legendedag med besøg af Aalborg Håndbold-legenden Håvard Tvedten. Læs mere om dette her.

Kampen mod KIF Kolding vises ikke på TV eller via streaming, men der er fortsat ledige billetter til opgøret.

Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Patrick Wiecmach (4) Aalborg Håndbold

Wiesmach: Vi ved de kommer med alt de ejer og har

Lørdag eftermiddag går turen til Lemvig-Thyborøn, hvor hjemmeholdet er værter i 14. spillerunde i Herreligaen. Patrick Wiesmach ser her frem mod opgøret. Efter onsdagens thriller mod THW Kiel i Machineseeker...

Håndbold i verdensklasse