pokal header web

Nu bliver det alvor

Fredag aften kl. 18.30 fløjtes der til start i sæsonens første betydende kamp – og det er knald eller fald, når vi på udebane kæmper mod Fredericia om en plads i Santander Cuppens 1/8-finale.

Der er gået mere end fem måneder, siden vi spillede vores sidste betydende kamp – og der er løbet meget vand i åen, siden vi slog Mors-Thy 11. marts i Jutlander Bank Arena.

En ny spændende sæson står for døren, og ind er kommet seks nye spillere. De står foran deres første alvorlige prøve, sammen med resten af holdet, når ligakonkurrenterne fra Fredericia er næste udfordring på vejen i jagten på Final4-deltagelse.

Fredagens modstander har også haft flere udskiftninger i spillertruppen. Af nye navne i Fredericia-trøjen kan bl.a. nævnes Anders Kragh Martinusen, Nicolaj Nørager og Mishels Liaba, der sidste år huserede i vores bagkæde.

Sidste sæson endte Fredericia på ligaens 11. plads, og størstedelen af deres point blev sikret hjemme i thansen ARENA, hvor de hentede flere flotte skalpe undervejs.

I sidste sæsons pokalturnering glippede vi, i sidste sekund af kvartfinalen, lige nøjagtig Final4-deltagelse, hvor vi ellers havde været blandt deltagerne i seks af de seneste otte sæsoner.

Nu genoptages jagten i stedet på igen at nå tilbage til finalestævnet og dermed give os selv muligheden for at gentage pokaltriumfen fra 2019.

Det kræver i første omgang en sejr fredag aften på en vanskelig udebane – her skal vi forsøge at gentage sidste sæsons resultat i Fredericia, hvor vi efter en tæt kamp hev sejren hjem til slut med 33-31.

Fredagens pokalkamp vil grundet de nuværende restriktioner blive spillet med max 500 personer til stede. Det betyder bl.a. også, at der ikke vil være adgang til nogle af vores fans.

Kampen vil ikke blive vist, men vi vil i stedet opdatere omkring opgørets forløb på vores Facebook-side. Kampstart er kl. 18.30.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse