MicrosoftTeams-image (3)

Nu gælder det BSV tirsdag kl. 18.30 i Gigantium

De tre hjemmekampe i slutspillet skal vindes. De seks point sammen med et ene medbragt fra grundspillet, er efter alt at dømme nok til at sikre en plads i semifinalen. 

Et slag blev tabt i Sønderborg lørdag, men allerede tirsdag kl. 18.30 er det tid til at vinde et nyt og dermed gå efter den første af tre sejre på hejmmebane i Gigantium. 

– Viljen og indstillingen fejlede ikke noget mod SønderjyskE. Alle mand ville det så hjertens gerne, men derfra og så til, at tingene lykkes, kan der godt være et stykke vej. Det var der i går, og nu retter vi fokus på kampen mod BSV på tirsdag, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. 

– Der var  fremgang at spore fra de sidste kampe i grundspillet, og vi var så tæt på det ene point.  Jeg er fortrøstningsfuld før de næste kampe og tror på, at vi på tirsdag kan gentage sejrene fra grundspillet over BSV, siger cheftræneren. 

Der kommer mange tilskuere til kampen på tirsdag, og har du endnu ikke sikret dig billet til kampen, kan du gøre det her på www.aalborghaandbold.dk.

 

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse