pokaler_header_new

Nu gælder det BSV tirsdag kl. 18.30 i Gigantium

De tre hjemmekampe i slutspillet skal vindes. De seks point sammen med et ene medbragt fra grundspillet, er efter alt at dømme nok til at sikre en plads i semifinalen. 

Et slag blev tabt i Sønderborg lørdag, men allerede tirsdag kl. 18.30 er det tid til at vinde et nyt og dermed gå efter den første af tre sejre på hejmmebane i Gigantium. 

– Viljen og indstillingen fejlede ikke noget mod SønderjyskE. Alle mand ville det så hjertens gerne, men derfra og så til, at tingene lykkes, kan der godt være et stykke vej. Det var der i går, og nu retter vi fokus på kampen mod BSV på tirsdag, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. 

– Der var  fremgang at spore fra de sidste kampe i grundspillet, og vi var så tæt på det ene point.  Jeg er fortrøstningsfuld før de næste kampe og tror på, at vi på tirsdag kan gentage sejrene fra grundspillet over BSV, siger cheftræneren. 

Der kommer mange tilskuere til kampen på tirsdag, og har du endnu ikke sikret dig billet til kampen, kan du gøre det her på www.aalborghaandbold.dk.

 

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...