pokaler_header_new

Nu gælder det slutspillet

Søndag aften tager vi hul på HTH Herreligaens slutspil. Vi møder Skanderborg Håndbold på udebane – kampstart er kl. 20.00, og du kan følge opgøret direkte på TV2 Sport.

Tidligere på ugen sikrede vi os en historisk plads i EHF Champions Leagues kvartfinale. Fokus rettes nu tilbage på den hjemlige liga, hvor der venter et spændende slutspil forude.

Foruden Skanderborg er vi i pulje med TTH Holstebro og Skjern Håndbold. Søndagens kamp er den første af i alt seks slutspilskampe.

Vi starter ud mod grundspillets nummer syv, Skanderborg, og traditionelt set har det budt på mange tætte kampe de seneste sæsoner.

I indeværende sæson har det budt på to hjemmesejre. Vi tog en tremåls-sejr tilbage i oktober i Jutlander Bank Arena, mens Skanderborg tog sejren i det omvendte opgør, der var den første kamp efter VM-pausen.

Nu gælder det så slutspilshåndbold, og vi er stærkt opsatte på at revanchere os fra nederlaget i februar og hente de to point – og dermed sikre os den bedst tænkelige start på slutspilspuljen.

Følg med på TV2 Sport fra kl. 19.50 søndag aften.  
 

681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...