MicrosoftTeams-image (3)

Nu gælder det slutspillet

Søndag aften tager vi hul på HTH Herreligaens slutspil. Vi møder Skanderborg Håndbold på udebane – kampstart er kl. 20.00, og du kan følge opgøret direkte på TV2 Sport.

Tidligere på ugen sikrede vi os en historisk plads i EHF Champions Leagues kvartfinale. Fokus rettes nu tilbage på den hjemlige liga, hvor der venter et spændende slutspil forude.

Foruden Skanderborg er vi i pulje med TTH Holstebro og Skjern Håndbold. Søndagens kamp er den første af i alt seks slutspilskampe.

Vi starter ud mod grundspillets nummer syv, Skanderborg, og traditionelt set har det budt på mange tætte kampe de seneste sæsoner.

I indeværende sæson har det budt på to hjemmesejre. Vi tog en tremåls-sejr tilbage i oktober i Jutlander Bank Arena, mens Skanderborg tog sejren i det omvendte opgør, der var den første kamp efter VM-pausen.

Nu gælder det så slutspilshåndbold, og vi er stærkt opsatte på at revanchere os fra nederlaget i februar og hente de to point – og dermed sikre os den bedst tænkelige start på slutspilspuljen.

Følg med på TV2 Sport fra kl. 19.50 søndag aften.  
 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse