pokaler_header_new

Nu skal vi sikre en plads i Santander Final4

I aften venter en vigtig kvartfinale ude mod TTH Holstebro i pokalturneringen, Santander Cup. Det er første ud af to kampe i denne uge efter landsholdspausen, og begge kampe har TTH som modstander. 

I aften gælder det kampen i Santander Cup på udebane i Gråkjær Arena, mens lørdagens kamp er på hjemmebane i HTH Herreligaen. Vi vil gøre alt for igen at sikre en billet til Herning, hvor Final4 venter i Jyske Bank Boxen til foråret.

Vi vandt 1/8-finalen i august ude mod HC Midtjylland 36-29, mens TTH Holstebro sikrede sig kvartfinalepladsen efter en sejr over HØJ ved cifrene 33-25.

Det er vores første møde med TTH denne sæson, og der er lagt op til et tæt opgør, efter begge hold tog udebanesejren mod hinanden i slutspillet i sidste sæson.

Grundet vores deltagelse i IHF Super Globe er de resterende kvartfinaler allerede afviklet. Her har Bjerringbro-Silkeborg, GOG og de regerende pokalmestre Mors-Thy allerede sikret sig billet til semifinalerne med sejre over hhv. Skanderborg Aarhus, Skjern og Fredericia. 

Det er derfor knald eller fald, når det i aften skal afgøres, hvem den fjerde deltager bliver. Følg med direkte på TV2 Sport kl. 20.30. 

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...