MicrosoftTeams-image (3)

Nu skal vi sikre en plads i Santander Final4

I aften venter en vigtig kvartfinale ude mod TTH Holstebro i pokalturneringen, Santander Cup. Det er første ud af to kampe i denne uge efter landsholdspausen, og begge kampe har TTH som modstander. 

I aften gælder det kampen i Santander Cup på udebane i Gråkjær Arena, mens lørdagens kamp er på hjemmebane i HTH Herreligaen. Vi vil gøre alt for igen at sikre en billet til Herning, hvor Final4 venter i Jyske Bank Boxen til foråret.

Vi vandt 1/8-finalen i august ude mod HC Midtjylland 36-29, mens TTH Holstebro sikrede sig kvartfinalepladsen efter en sejr over HØJ ved cifrene 33-25.

Det er vores første møde med TTH denne sæson, og der er lagt op til et tæt opgør, efter begge hold tog udebanesejren mod hinanden i slutspillet i sidste sæson.

Grundet vores deltagelse i IHF Super Globe er de resterende kvartfinaler allerede afviklet. Her har Bjerringbro-Silkeborg, GOG og de regerende pokalmestre Mors-Thy allerede sikret sig billet til semifinalerne med sejre over hhv. Skanderborg Aarhus, Skjern og Fredericia. 

Det er derfor knald eller fald, når det i aften skal afgøres, hvem den fjerde deltager bliver. Følg med direkte på TV2 Sport kl. 20.30. 

fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...
EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Billetsalg til Champions League kvartfinale torsdag

Godt 400 billetter til kvartfinale-braget mod ungarske Telekom Veszprém HC sættes torsdag middag til salg. Efter at have sikret andenpladsen i gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League er Aalborg Håndbold...
Skive2

Arbejdssejr over Skive fH gav pokal-avancement

Mikkel Hansen gjorde comeback, da et oplagt Skive-mandskab indledningsvis voldte Aalborg Håndbold problemer, inden man i anden halvleg trak afgørende fra og sejrede 32-27. Tirsdag aften begyndte vejen tilbage mod...

Håndbold i verdensklasse