MicrosoftTeams-image (3)

​Nu starter finalerne

Det er finaletid!

Om senest en uge ved vi, hvem der kan kalde sig danske mestre 2022, og det skal være os. Vi vil fortsætte stimen og vinde det danske mesterskab for fjerde år i træk, men det bliver ikke uden kamp.

Det er anden gang, vi tørner sammen med GOG i DM-finalen. Første gang var i 2019, da fynboerne lagde ud med at vinde 33-30 hos os, men vi sejrede herefter 32-31 i Gudme på en sidste sekunds scoring, hvorefter vi sikrede os guldet med en 38-32 sejr i den tredje og afgørende kamp på hjemmebane. Sidste sæson mødte vi GOG i semifinalen og tog stikket hjem over to kampe, idet vi først vandt 30-28 ude og derefter 33-30 hjemme.

Onsdag aften gælder det første kamp i finaleserien, og det er med udsigt til en udsolgt Phønix Tag Arena på Sydfyn, hvor vi kan regne med et kæmpe pres fra publikum på lægterne.

Vi sikrede finalepladsen over to kampe mod Bjerringbro-Silkeborg for en uge siden og har siden kunne restituere og forberede os bedst muligt på finalebraget, der starter onsdag på en svær udebane.

GOG startede semifinaleserien med en sejr på ti mål over Skjern Håndbold på hjemmebane, hvorefter Skjern svarede igen og vandt den efterfølgende semifinale 30-27 i det jyske. Hjemmebanefordelen kom til sin ret, og i den tredje og afgørende semifinale vandt fynboerne 34-29 og sendte de grønblusede mod bronzekampen, hvor Bjerringbro-Silkeborg venter.

I kampene kunne de blandt andet glæde sig over, at der var comeback til højrebacken Mathias Gidsel, som har siddet ude i foråret med en korsbåndsskade. Det er derfor et mandskab, der ligner stærkeste opstilling, som byder os op til dans. Det er et sultent mandskab, vi møder, som ikke har vundet mesterskabet siden 2007.

GOG vandt lige som os deres slutspilspulje og har klaret sig flot i den danske liga og europæisk denne sæson. Vi skal tilbage til marts for at finde vores seneste interne opgør. Det var i pokalfinalen, hvor vi besejrede de gule med 30-27.

Vi glæder os over, at vi igen har jer med på lægterne, og vi glæder os til at mærke jeres opbakning.

Der er altså lagt op til et brag af en finale onsdag aften, hvor vi med en sejr kan afgøre det på hjemmebane søndag 12. juni kl. 17.00 og sikre klubbens syvende danske mesterskab.

Har du ikke mulighed for at tage den lange tur med os, kan du følge med direkte på TV2 Sport, som inden vores kamp vores den første bronzekamp mellem Skjern Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg.

#klartilkamp

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...

Håndbold i verdensklasse