MicrosoftTeams-image (3)

Nu venter Fredericia HK

Lørdag eftermiddag møder vi Fredericia HK i den hjemlige liga, som har fået en god start på sæsonen.

De ligger på en nuværende femteplads i HTH Herreligaen og står noteret for 17 point efter de første 13 spillerunder. De ligger á point med Skjern Håndbold på fjerdepladsen, som har spillet en kamp mere end dem. 

Vi ligger fortsat på en andenplads i ligaen med 21 point – fire point efter GOG. Vi har vundet vores seneste tre kampe og er inde i en god rytme med sejre over Pick Szeged, Mors-Thy Håndbold samt Elverum Håndball tidligere på ugen. Vi har skabt os et lille hul til tredjepladsen, hvor Skanderborg Aarhus befinder sig med 18 point.

Pånær forrige kamp mod Skanderborg Aarhus Håndbold, har Fredericia været inde i en særdeles god periode. I deres seneste syv kampe er det blevet til fem sejre, uafgjort i SønderjyskE samt nederlaget i Skanderborg. 

Vi krydsede klinger med Fredericia tre gange sidste sæson i pokalturneringen og i grundspillet. Alle tre kampe bragte sejre med sig i vores favør, men derfor skal vi stadig være klar fra start mod det stærke mandskab, som bl.a. bliver et gensyn med Lukas Sandells tidligere makker på højre back, Mads Christiansen. 

Vi er fortsat uden langtidsskadede Sebastian Henneberg, men ellers er truppen nu atter fuldtallig, da Jesper Nielsen er tilbage efter at have siddet ude med lyskenproblemer.

Kampen vises desværre ikke på tv, men der kan stadig købes billet til kampen her.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse