pokaler_header_new

Nu venter Fredericia HK

Lørdag eftermiddag møder vi Fredericia HK i den hjemlige liga, som har fået en god start på sæsonen.

De ligger på en nuværende femteplads i HTH Herreligaen og står noteret for 17 point efter de første 13 spillerunder. De ligger á point med Skjern Håndbold på fjerdepladsen, som har spillet en kamp mere end dem. 

Vi ligger fortsat på en andenplads i ligaen med 21 point – fire point efter GOG. Vi har vundet vores seneste tre kampe og er inde i en god rytme med sejre over Pick Szeged, Mors-Thy Håndbold samt Elverum Håndball tidligere på ugen. Vi har skabt os et lille hul til tredjepladsen, hvor Skanderborg Aarhus befinder sig med 18 point.

Pånær forrige kamp mod Skanderborg Aarhus Håndbold, har Fredericia været inde i en særdeles god periode. I deres seneste syv kampe er det blevet til fem sejre, uafgjort i SønderjyskE samt nederlaget i Skanderborg. 

Vi krydsede klinger med Fredericia tre gange sidste sæson i pokalturneringen og i grundspillet. Alle tre kampe bragte sejre med sig i vores favør, men derfor skal vi stadig være klar fra start mod det stærke mandskab, som bl.a. bliver et gensyn med Lukas Sandells tidligere makker på højre back, Mads Christiansen. 

Vi er fortsat uden langtidsskadede Sebastian Henneberg, men ellers er truppen nu atter fuldtallig, da Jesper Nielsen er tilbage efter at have siddet ude med lyskenproblemer.

Kampen vises desværre ikke på tv, men der kan stadig købes billet til kampen her.

fans-klud

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena. Vi indleder...
pokal-png.png

Historisk sæson slutter med en sølvmedalje

I går sluttede sæsonen 2021/22 for vores vedkommende med sølvmedaljer efter en uge med to intense og spændende DM-finaler mod GOG. Trods skuffelsen ser vi dog tilbage på en historisk sæson med mange store øjeblikke og oplevelser både nationalt og internationalt.
Resultat_-_GOG_2.png

Finalenederlag i ny gyserkamp

I en ny tæt og intens finalekamp var det GOG, der trak det længste strå, og med en udesejr på 26-27 i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena er GOG dermed danske mestre.