pokal header web

Ny dansk sejr, nederlag til Norge og Slovenien

Det danske landshold med fire Aalborg Håndbold-spillere i truppen er fortsat ubesejret ved EM-slutrunden.

Onsdag aften ventede første kamp i mellemspillet ved EM-slutrunden i Tyskland.

I dagens første kamp skulle Sebastian Barthold, Kristian Bjørnsen og resten af det norske landshold duellere med Portugal – og det blev en duel som nordmændene tabte med 37-32. 

Bjørnsen blev noteret for seks scoringer, mens Barthold bidrog med to.

For det danske landshold var Holland modstanderen, og efter en jævnbyrdig første halvleg fik danskerne for alvor vendte tingene til egen fordel i egen halvleg, hvor man til sidste kørte fra hollænderne og sejrede med komfortable 39-27.

Niklas Landin startede kampen på bænken, men kom ind i slutningen af første halvleg og var i høj grad medvirkende til at danskerne fik greb om kampen. I alt blev det til otte redninger og en redningsprocent på 38,1. Mikkel Hansen bidrog med fem scoringer, mens Henrik Møllgaard igen primært var aktiv i defensiven. Simon Hald var atter oversidder.

I onsdagens sidste kamp skulle Aleks Vlah og Slovenien forsøge at fortsætte den gode stime af resultater mod et stærkt svensk hold.

Svenskerne ville det dog anderledes og sejrede sikkert med 28-22. Aleks Vlah kunne dog sagtens være sin præstation bekendt og blev igen sit lands topscorer med syv fuldtræffere.

Alle tre landshold spiller igen fredag aften, hvor Danmark brager sammen med Sverige, Slovenien møder Portugal, mens Norge dyster mod Holland.

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse