MicrosoftTeams-image (3)

Ny nedtur: Nederlag på 33-28 på hjemmebane til nyropykkede Skive

Det kører ikke lige vores vej på banen i øjeblikket. Mildt sagt. Godt en uges sammenbrud resulterede i det andet grufulde – men fortjente – nederlag. Denne gang til oprykkerne fra Skive fH, der sikrede sig historiens første sejr i ligaen. Resultatet 33-28 efter Aalborg-føring på 14-11 ved pausen.

Hjemmeholdet kom fint fra start – udmærket tempo over spillet og føring på 7-4 efter knapt et kvarter. I den resterende del af halvlegen havde holdet flere muligheder for at komme længere foran, men det var stadig som om det sidste manglede. Det gav dog føring på 14-11 ved pausen.

Begyndelsen på 2. halvleg blev katastrofal. Jan Lennartsson bragte holdet foran 15-11, men de næste 10 minutter blev tabt 7-1, og Skive kom foran for første gang ved 16-15. Derfra holdt det unge mandskab på imponerende vis teten og med fantastisk gejst og entusiasme hos både spillere og på bænken trak holdet fortjent de to point med hjem – endda med fem mål til 33-28.

Eneste lyspunkt hos hjemmeholdet var Jonas Larholm, der havde tempo i benene, afsluttede sikkert og forsøgte at holde det kollektive spil i gang, ligesom han havde flere gode aktioner i forsvaret.

Forude venter endnu en hård uges træning for at få rettet op på spillets tilstand inden næste lørdags hjemmekamp mod Team Tvis Holstebro.

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse