pokaler_header_new

Ny sejr i testkamp

Efter en vaklende start fandt vi ind i rytmen og sikrede os en sikker sejr på 29-20 over norske St. Hallvard i aftenens testkamp, der blev spillet i Gughallen med vores trofaste samarbejdsklub Visse IF som arrangør.

Fra start viste forsvaret og specielt Mikael Aggefors storspil. Det afspejlede sig dog ikke på scoretavlen, da vi havde svært ved at omsætte vores chancer i den anden ende.

Efter 20 minutters spil blev Mark Strandgaard præsenteret for et direkte rødt kort efter usportslig opførsel ved stillingen 5-5. Det betød masser af spilletid til unge Magnus Møland, som gjorde en rigtig fin figur på højre fløj.

Mod slutningen af første halvleg begyndte vi omsider at finde rytmen angrebsmæssigt, og på trods af en norsk scoring på straffe efter tid, kunne vi gå til pause foran 13-11.

I omklædningsrummet blev den ukoncentrerede start lagt bag os, og vi kom godt ud til anden halvleg, hvor vi spillede med langt større fokus og kynisme i spillet.

Vi udbyggede derfor stille og roligt forspringet hele vejen mod kampens afslutning. Mens koncentrationsniveauet var røget i vejret, så fortsatte Kristian Sæverås blot i samme spor, som Mikael Aggefors lagde for dagen i første halvleg, og han hev således masser af redninger frem.

Det blev ligeledes en kamp, der bød på godt med spilletid til flere af vores unge drenge, som alle bed godt fra sig i Gughallen.

Dagens testkamp mod St. Hallvard, der i øvrigt ledes af vores tidligere træner Robert Hedin, var vores næstsidste kamp, inden det går løs med 1/8 finalen i Santander Cup fredag 23. august. Sidste testkamp spilles på tirsdag i Hørning mod Skanderborg Håndbold.

Aalborg Håndbold målscorere:
Magnus Saugstrup 6, Frederik Bech 3, Oliver Norlyk 3, Magnus Møland 3, Mishels Liaba 3, Mads Christiansen 3, Henrik Møllgaard 2, Sebastian Barthold 2, Janus Smarason 2, Benjamin Jakobsen 1, Jakob Wolf 1.

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...