pokal header web

Ny sejr i testkamp

Efter en vaklende start fandt vi ind i rytmen og sikrede os en sikker sejr på 29-20 over norske St. Hallvard i aftenens testkamp, der blev spillet i Gughallen med vores trofaste samarbejdsklub Visse IF som arrangør.

Fra start viste forsvaret og specielt Mikael Aggefors storspil. Det afspejlede sig dog ikke på scoretavlen, da vi havde svært ved at omsætte vores chancer i den anden ende.

Efter 20 minutters spil blev Mark Strandgaard præsenteret for et direkte rødt kort efter usportslig opførsel ved stillingen 5-5. Det betød masser af spilletid til unge Magnus Møland, som gjorde en rigtig fin figur på højre fløj.

Mod slutningen af første halvleg begyndte vi omsider at finde rytmen angrebsmæssigt, og på trods af en norsk scoring på straffe efter tid, kunne vi gå til pause foran 13-11.

I omklædningsrummet blev den ukoncentrerede start lagt bag os, og vi kom godt ud til anden halvleg, hvor vi spillede med langt større fokus og kynisme i spillet.

Vi udbyggede derfor stille og roligt forspringet hele vejen mod kampens afslutning. Mens koncentrationsniveauet var røget i vejret, så fortsatte Kristian Sæverås blot i samme spor, som Mikael Aggefors lagde for dagen i første halvleg, og han hev således masser af redninger frem.

Det blev ligeledes en kamp, der bød på godt med spilletid til flere af vores unge drenge, som alle bed godt fra sig i Gughallen.

Dagens testkamp mod St. Hallvard, der i øvrigt ledes af vores tidligere træner Robert Hedin, var vores næstsidste kamp, inden det går løs med 1/8 finalen i Santander Cup fredag 23. august. Sidste testkamp spilles på tirsdag i Hørning mod Skanderborg Håndbold.

Aalborg Håndbold målscorere:
Magnus Saugstrup 6, Frederik Bech 3, Oliver Norlyk 3, Magnus Møland 3, Mishels Liaba 3, Mads Christiansen 3, Henrik Møllgaard 2, Sebastian Barthold 2, Janus Smarason 2, Benjamin Jakobsen 1, Jakob Wolf 1.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse