MicrosoftTeams-image (3)

Ny sejr i testkamp

Her til aften mødte vi Skanderborg Aarhus Håndbold på udebane i sæsonens anden testkamp. Der var masser af fine takter at spore, og vi hentede en fin sejr på 29-26.

Der var fuld fart over feltet fra start i en tæt og målrig indledning på kampen. Midtvejs i første halvleg fik vi trukket en anelse fra og bragte os foran med fire mål undervejs inden pausen.

Mod afslutningen af første halvleg manglede vi lige den sidste skarphed og koncentration i aktionerne, og pauseføringen lød derfor på 16-14 i vores favør.

Angrebsspillet var med godt flow, og de gode tendenser fortsatte efter pausen. Defensivt steppede vi endnu et niveau op, og vi gjorde det svært for hjemmeholdet at komme frem til gode muligheder.

En god periode blev dog afløst af en kortvarig dårlig én af slagsen midtvejs i anden halvleg. I små ti minutter ville intet rigtigt fungere og en komfortabel føring blev i stedet vekslet til en føring på 23-22 til Skanderborg Aarhus-mandskabet.

I slutfasen fik vi igen strammet grebet om kampen, og vi sikrede os i stedet en god sejr mod ligakonkurrenterne, hvor sejren ikke kom i fare i de døende minutter.

Det var en rigtig fin testkamp fra vores side, hvor der var forbedringer at spore i flere facetter. Defensivt stod vi i store perioder rigtig godt, og Simon Gade leverede en god kamp i buret.

Offensivt spillede vi ligeledes en yderst godkendt kamp, og det nød kampens topscorer Jesper Nielsen bl.a. godt af – han profiterede fra flere fine indspilninger og blev noteret for otte scoringer.

Opgøret bød også på spilleminutter til Sebastian Barthold, der var tilbage fra OL-slutrunden, hvor han var med som reserve for det norske landshold. Vores fem øvrige OL-deltagere er fortsat ikke stødt til truppen i opstarten og var derfor ikke med i dagens kamp.

Næste testkampe er i weekenden, hvor der venter to kampe mod henholdsvis TTH Holstebro og Magdeburg.
 
Matchfacts

Skanderborg Aarhus Håndbold:
Morten Hempel Jensen 7, Lars Skaarup 6, Mathias Bitsch 4, Morten Balling 4, Jon Katballe 2, Lukas Goller 1, Allan Toft Hansen 1, Kristian Bonefeld 1.

Aalborg Håndbold:
Jesper Nielsen 8, Jonas Samuelsson 6, René Antonsen 3, Buster Juul 3, Martin Larsen 2, Andreas Holst 2, Nikolaj Læsø 2, Sebastian Barthold 1, Simon Gade 1, Aron Pálmarsson 1.

Udvisninger:

Skanderborg Aarhus Håndbold: 2 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 1 x 2 min.
 
Antal redninger:

Simon Gade: 16 redninger
Kristoffer Laursen: 16 redninger
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse