pokaler_header_new

Ny sejr i testkamp

Her til aften mødte vi Skanderborg Aarhus Håndbold på udebane i sæsonens anden testkamp. Der var masser af fine takter at spore, og vi hentede en fin sejr på 29-26.

Der var fuld fart over feltet fra start i en tæt og målrig indledning på kampen. Midtvejs i første halvleg fik vi trukket en anelse fra og bragte os foran med fire mål undervejs inden pausen.

Mod afslutningen af første halvleg manglede vi lige den sidste skarphed og koncentration i aktionerne, og pauseføringen lød derfor på 16-14 i vores favør.

Angrebsspillet var med godt flow, og de gode tendenser fortsatte efter pausen. Defensivt steppede vi endnu et niveau op, og vi gjorde det svært for hjemmeholdet at komme frem til gode muligheder.

En god periode blev dog afløst af en kortvarig dårlig én af slagsen midtvejs i anden halvleg. I små ti minutter ville intet rigtigt fungere og en komfortabel føring blev i stedet vekslet til en føring på 23-22 til Skanderborg Aarhus-mandskabet.

I slutfasen fik vi igen strammet grebet om kampen, og vi sikrede os i stedet en god sejr mod ligakonkurrenterne, hvor sejren ikke kom i fare i de døende minutter.

Det var en rigtig fin testkamp fra vores side, hvor der var forbedringer at spore i flere facetter. Defensivt stod vi i store perioder rigtig godt, og Simon Gade leverede en god kamp i buret.

Offensivt spillede vi ligeledes en yderst godkendt kamp, og det nød kampens topscorer Jesper Nielsen bl.a. godt af – han profiterede fra flere fine indspilninger og blev noteret for otte scoringer.

Opgøret bød også på spilleminutter til Sebastian Barthold, der var tilbage fra OL-slutrunden, hvor han var med som reserve for det norske landshold. Vores fem øvrige OL-deltagere er fortsat ikke stødt til truppen i opstarten og var derfor ikke med i dagens kamp.

Næste testkampe er i weekenden, hvor der venter to kampe mod henholdsvis TTH Holstebro og Magdeburg.
 
Matchfacts

Skanderborg Aarhus Håndbold:
Morten Hempel Jensen 7, Lars Skaarup 6, Mathias Bitsch 4, Morten Balling 4, Jon Katballe 2, Lukas Goller 1, Allan Toft Hansen 1, Kristian Bonefeld 1.

Aalborg Håndbold:
Jesper Nielsen 8, Jonas Samuelsson 6, René Antonsen 3, Buster Juul 3, Martin Larsen 2, Andreas Holst 2, Nikolaj Læsø 2, Sebastian Barthold 1, Simon Gade 1, Aron Pálmarsson 1.

Udvisninger:

Skanderborg Aarhus Håndbold: 2 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 1 x 2 min.
 
Antal redninger:

Simon Gade: 16 redninger
Kristoffer Laursen: 16 redninger
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...