MicrosoftTeams-image (3)

Ny skuffelse med nederlag på 25-22 mod Skanderborg

Vi kom flot fra start og sluttede bedst, men i de mellemliggende ca. 40 minutter spillede vi idéforladt og uden selvtillid. Det gav et nyt skuffende nederlag til det letbenede og meget hurtig spillende hjemmehold, der strutter af selvtillid hjemme i den lille hal i Skanderborg. 

Vi var med til 6-6, men så gik det helt i stå både angrebs- og forsvarsmæssigt. Vi scorede kun to mål i det sidste kvarter af 1. halvleg, og i forsvaret lykkedes det ikke at stoppe deres indspil til stregen. 

Bagud 13-8 ved pausen, og problemerne fortsatte i begge ender af banen i begyndelsen af 2. halvleg, hvor vi kom bagud med otte mål helt op til 19-11 efter 13 minutter. 

Så begyndte vi at få mere styr på spillet, kom hurtigere frem ad banen og Palicka tog fra i målet samtidig med, at Skanderborg for første gang i kampen begyndte at lave tekniske fejl. 

Langsomt åd vi os ind på dem, og stemningen steg i den tætpakkede og meget varme hal. Christian Jensen kom i gang på fløjen, og vi reducerede til 21-22 med fire minutter igen. Det lykkedes dog ikke at holde hjemmeholdet fra scoringer, og det blev 23-22 med to minutter igen. Hjemmeholdet scorede til 24-22. Vi var tvunget til at satse, så Tim Sørensen til sidst kunne slå hjemmeholdets sejr på 25-22 fast. 

Der er noget at arbejde med for Jesper Jensen og holdet frem mod næste kamp, der er hjemmekampen næste mandag mod Ribe-Esbjerg HH. 

BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...

Håndbold i verdensklasse