pokal header web

Ny skuffelse med nederlag på 25-22 mod Skanderborg

Vi kom flot fra start og sluttede bedst, men i de mellemliggende ca. 40 minutter spillede vi idéforladt og uden selvtillid. Det gav et nyt skuffende nederlag til det letbenede og meget hurtig spillende hjemmehold, der strutter af selvtillid hjemme i den lille hal i Skanderborg. 

Vi var med til 6-6, men så gik det helt i stå både angrebs- og forsvarsmæssigt. Vi scorede kun to mål i det sidste kvarter af 1. halvleg, og i forsvaret lykkedes det ikke at stoppe deres indspil til stregen. 

Bagud 13-8 ved pausen, og problemerne fortsatte i begge ender af banen i begyndelsen af 2. halvleg, hvor vi kom bagud med otte mål helt op til 19-11 efter 13 minutter. 

Så begyndte vi at få mere styr på spillet, kom hurtigere frem ad banen og Palicka tog fra i målet samtidig med, at Skanderborg for første gang i kampen begyndte at lave tekniske fejl. 

Langsomt åd vi os ind på dem, og stemningen steg i den tætpakkede og meget varme hal. Christian Jensen kom i gang på fløjen, og vi reducerede til 21-22 med fire minutter igen. Det lykkedes dog ikke at holde hjemmeholdet fra scoringer, og det blev 23-22 med to minutter igen. Hjemmeholdet scorede til 24-22. Vi var tvunget til at satse, så Tim Sørensen til sidst kunne slå hjemmeholdets sejr på 25-22 fast. 

Der er noget at arbejde med for Jesper Jensen og holdet frem mod næste kamp, der er hjemmekampen næste mandag mod Ribe-Esbjerg HH. 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse