pokaler_header_new

Ny skuffelse med nederlag på 25-22 mod Skanderborg

Vi kom flot fra start og sluttede bedst, men i de mellemliggende ca. 40 minutter spillede vi idéforladt og uden selvtillid. Det gav et nyt skuffende nederlag til det letbenede og meget hurtig spillende hjemmehold, der strutter af selvtillid hjemme i den lille hal i Skanderborg. 

Vi var med til 6-6, men så gik det helt i stå både angrebs- og forsvarsmæssigt. Vi scorede kun to mål i det sidste kvarter af 1. halvleg, og i forsvaret lykkedes det ikke at stoppe deres indspil til stregen. 

Bagud 13-8 ved pausen, og problemerne fortsatte i begge ender af banen i begyndelsen af 2. halvleg, hvor vi kom bagud med otte mål helt op til 19-11 efter 13 minutter. 

Så begyndte vi at få mere styr på spillet, kom hurtigere frem ad banen og Palicka tog fra i målet samtidig med, at Skanderborg for første gang i kampen begyndte at lave tekniske fejl. 

Langsomt åd vi os ind på dem, og stemningen steg i den tætpakkede og meget varme hal. Christian Jensen kom i gang på fløjen, og vi reducerede til 21-22 med fire minutter igen. Det lykkedes dog ikke at holde hjemmeholdet fra scoringer, og det blev 23-22 med to minutter igen. Hjemmeholdet scorede til 24-22. Vi var tvunget til at satse, så Tim Sørensen til sidst kunne slå hjemmeholdets sejr på 25-22 fast. 

Der er noget at arbejde med for Jesper Jensen og holdet frem mod næste kamp, der er hjemmekampen næste mandag mod Ribe-Esbjerg HH. 

arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...
flodman-profil

Andreas Flodman fuldender trekløveret fra Alingsås

Der var én, der var to, og nu er der tre spillere i Aalborg Håndbolds trup, der kommer fra den samme svenske klub, Alingsås. Først kom Mikael Aggefors i 2016,...
681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...