pokal header web

Ny spillertrøje – prøv den fredag fra kl. 16.00-17.15!

Det er med stor glæde, at vi nu kan præsentere vores nye officielle spillertrøje for sæsonen 2020/2021. Trøjen er produceret i samarbejde med vores tøjsponsor, Hummel, og den indeholder flere unikke detaljer.

Køb den på vores webshop eller prøv den på egen krop, når vi helt eksklusivt åbner merchandiseboden i Jutlander Bank Arena på fredag 21. august fra kl. 16.00-17.15.

Du kan se alle detaljerne på vores nye officielle spillertrøje og købe den på vores webshop. Du kan både købe den officielle hjemme- og udebanetrøje samt de officielle spillershorts, så du kan blive klædt ordentligt på.

Husk at man som sæsonkortholder får 10% rabat på alt Aalborg Håndbold merchandise.

Køber man merchandise som sæsonkortholder via webshoppen, skal man blot være logget ind på sin sæsonkort-konto, så vil rabatten automatisk blive fratrukket. Ønsker man at købe i merchandise-boden i Arenaen, skal man blot fremvise sit sæsonkort eller kvittering for køb af sæsonkort for 20/21-sæsonen.

Detaljer

Vi er fra Aalborg, og vi er stolte over at repræsentere hele Nordjylland i toppen af dansk håndbold såvel som på den helt store internationale scene.

Vores nye spillertrøje indeholder derfor en helt særlig detalje med ”VI ER AALBORG” printet øverst på ryggen som et symbol på dette.

Vilje, udstråling, vindermentalitet, nærvær og troværdighed. Det er værdierne i Aalborg Håndbold, og noget som alle i og omkring klubben bestræber sig på at efterleve hver dag.

Derfor har vi fået indgraveret disse fem værdier i nakken på vores spillertrøjer, så spillere og fans altid kan blive mindet om, hvad vi står for.

Kom og prøv din trøje

Kunne du tænke dig at prøve trøjen på og se de fede detaljer på nærmeste hold? Så kig endelig forbi Jutlander Bank Arena på fredag 21. august mellem kl. 16.00 og kl. 17.15.

Her holder vi helt eksklusivt åbent i vores merchandisebod i Jutlander Bank Arena – og ikke nok med det. Aalborg Håndbold vil være vært for en øl/vand til alle, der kigger forbi.

Og det stopper heller ikke her. Hele spillertruppen vil ligeledes være til stede, og du vil således få chancen for at få en snak med nye såvel som gamle spillere omkring opstarten og en ny spændende sæson – og selvfølgelig vil der også være mulighed for at få en autograf på din nye trøje.

Alt dette kommer naturligvis til at foregå på en forsvarlig måde med behørig afstand. Det er derfor vigtigt, at alle fremmødte følger de skiltede informationer i hallen samt anvisningerne fra Aalborg Håndbolds personale.

Det vil desuden være muligt at købe pølser, slik og popcorn i hallen.

Senere samme dag spiller vi vores sidste testkamp i Jutlander Bank Arena, når HEI Håndbold kommer på besøg. Denne kamp spilles kl. 18.30, og dørene åbner kl. 17.30.

Har man billet til denne kamp, vil det selvfølgelig også være muligt at købe den nye trøje i merchandiseboden i forbindelse med opgøret – men man er naturligvis også mere end velkommen til at møde op til arrangementet mellem kl. 16.00 og kl. 17.15.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse