MicrosoftTeams-image (3)

Ny udebanetrøje får premiere søndag

Aalborg Håndbold lancerer i samarbejde med hummel den nye udebanetrøje, der får premiere i søndagens ligakamp mod Skanderborg-AGF.

Trøjen er lavet i en lækker elektrisk blå farve, og understreger den dynamik og energi som Aalborg Håndbold som klub repræsenterer både på og uden for banen.

På brystet af trøjen finder man en variant af det nu velkendte mønster af forskellige pulsslag, der er en del af klubbens identitet og illustrerer den passion der driver alle der har Aalborg Håndbold i hjertet.

Pulsslagene er således den visuelle formidling af klubbens puls og hjerteslagene hos spillere, samt begejstringen hos fans, medarbejdere, sponsorer og TV-seere.

Som led i Aalborg Håndbolds fokus på at sætte et mindre klimamæssigt aftryk, er også den nye udebanetrøje fra hummel lavet med genanvendt materiale og er således et grønnere valg end den traditionelle polyester.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse